Andreea Bănică, agresată sexual. Prin ce a trecut vedeta: „Tremuram din toate încheieturile”

Andreea Bănică, agresată sexual. Prin ce a trecut vedeta: „Tremuram din toate încheieturile”
Andreea Banica, hartuita sexual de doua ori in adolescenta

Cântăreața Andreea Bănică a dezvăluit că a fost agresată sexual. Artista are în prezent o viață de vis alături de soțul ei, Lucian Mitrea, cu care formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi având împreună doi copii minunaţi. Prin ce coșmaruri a trecut vedeta în adolescență, citiți un pic mai jos.

Andreea Bănică, hărțuită sexual de doi profesori. Cum s-a întâmplat totul

Andreea Bănică nu a vut o viață numai lapte și miere cum este acum, vedeta a trăit foarte multe lucruri grele. Artista nu și-a revenit nici acum pe deplin după toate cele petrecute în copilăria ei și spune că va apela la un specialist, însă atunci când va avea timp.

”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, a mărturisit Andreea Bănică, în cadrul unui podcast.

Cum a vrut să profite de ea profesorul cu care trebuia să facă meditații

De asemenea, artista a dezvăluit că a fost și hărțuită sexual în adolescență. Cântăreața a povestit în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, cum s-a întâmplat totul, pe vremea când era elevă de liceu. Prima întâmplare neplăcută a fost cu un profesor la care s-a dus pentru meditații, acesta încercând să o sărute.

”M-am speriat foarte tare și în momentul acela, am cerut să merg la baie. Tremuram din toate încheieturile. Nu mai puteam să mă adun. Mică, necoaptă la minte, nu știam nici cum să procedez, dar mi-am pus tot felul de întrebări. Profesorul a văzut că m-am pierdut cu firea și că nu mai poate să facă nimic cu mine. Mi-a dat voie să plec. Eu, așa cum învățasem de la părinții mei, eram un copil supus, cu rușine”,  a dezvăluit Andreea Bănică.

Hărțuire sexuală din partea unui alt profesor

Un alt episod de abuz sexual la care Andreea Bănică a fost implicată s-a petrecut în sala de clasă. Un alt profesor a scos-o la tablă și a insistat să scrie cât mai sus pentru a i se ridica fusta.

”A doua oară, a fost tot în liceu, când un profesor m-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic de fustă, că nu puteam să mă ridic. El m-a pus să scriu sus, la începutul tablei. Mă rog… Să mă întind ca să vadă mai multe lucruri. I-am spus că nu pot să mă întind că mă ține fusta și atunci el mi-a spus că pot să ridic de ea. În momentul acela, mi-am dat seama ce vrea profesorul să fac, dar nu am făcut”, a mai povestit Andreea Bănică.