Liviu Vârciu și partenera sa au aplicat pentru fonduri europene. Ce afacere își va deschide Anda Călin. „O voi sprijni”. EXCLUSIV

Liviu Vârciu și partenera sa au aplicat pentru fonduri europene. Ce afacere își va deschide Anda Călin. „O voi sprijni”. EXCLUSIV
„Încă nu am bugetul necesar pentru cel de-al doilea film” - Liviu Vârciu

Anda Călin l-a sprijinit pe tatăl copiilor săi din toate punctele de vedere. A fost lângă el, inclusiv financiar, pentru ca visul actorului de a-și face propriul film să devină realitate. Acum e rândul acestuia să-și susțină iubita. Liviu Vârciu și partenera sa au aplicat pentru fonduri europene. Impact.ro a aflat, în exclusivitate, ce afacere își va deschide Anda Călin.

Liviu Vârciu și partenera sa, Anda, de 6 ani împreună

Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei. În prezent, relația lor merge cât se poate de bine, asta și pentru că au știut cum să o revigoreze, de fiecare dată, dar și pentru că se susțin, reciproc, în tot ceea ce fac.

După ce Anda Călin l-a sprijinit pe tatăl copiilor săi din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, pentru ca visul actorului de a-și face propriul film să devină realitate, acum e rândul acestuia să-și susțină iubita în demersul său pentru a-și deschide un salon de înfrumusețare corporală.

Liviu Vârciu și partenera sa au aplicat pentru fonduri europene. Despre ce afacere este vorba?

Anda Călin, în demersul său pentru a-și deschide un salon de înfrumusețare corporală, a accesat proiecte pe fonduri europene. Potrivit declarațiilor făcute de Liviu Vârciu în exclusivitate pentru impact.ro, aceștia au depus pentru obținerea de fonduri europene pentru a-și putea lansa afacerea mai sus-menționată. Anda a renunțat la jobul pe care îl avea în cadrul unei firme, chiar dacă se afla în concediu de maternitate, tocmai pentru a-și lansa propria afacere.

„Am depus pentru niște fonduri europene. Așteptăm să vedem dacă ne iese proiectul pentru femeia de afaceri.

Anda va deschide un salon pentru înfrumusețare corporală”, a declarat Liviu Vârciu în exclusivitate pentru impact.ro.

„M-am obișnuit cu ideea că are iubit, ușor, ușor”

Recent, Liviu Vârciu a reușit să-i cumpere casă fiicei sale mai mari, Carmina, pe care o are dintr-o altă relație.

Tânăra s-a mutat în capitală, după ce a devenit studentă la Jurnalism. Artistul s-a obinuit deja cu ideea că aceasta are iubit, pe care îl cunoaște foarte bine, potrivit propriilor sale mărturisiri.

„I-am luat casă Carminei într-un complex, aproape de facultate, dar cam departe de mine. Se înțelege foarte bine cu frații ei (n.r. Anastasia și Liviu Matei).

Are prieten de mult timp, îmi place. Sunt împreună de când erau copii și-l cunosc foarte bine. M-am obișnuit cu ideea că are iubit, ușor, ușor”, ne-a mai spus acesta.

Liviu Vârciu: „Încă nu am bugetul necesar pentru cel de-al doilea film”

După ce a dat lovitura cu „Zăpadă, ceai şi dragoste”, pelicula sa care anul trecut a ajuns inclusiv în portofoliul celebrei platforme Netflix, artistul se pregătește acum pentru demararea filmărilor pentru partea a doua, dar încă nu are bugetul necesar pentru aceasta, dat fiind faptul că în noua producție ar urma să joace și doi actori americani, de la Hollywood.

„Încă nu am bugetul necesar. Am terminat scenariul, am văzut locațiile, știm unde să filmăm, în curând vom termina și castingurile. Prima parte am făcut-o cu banii noștri, nu am luat nimic de la sponsori.

Ne-am scos banii, ne-am plătit factura, dar nu prea au mai rămas. Tocmai asta vreau, să fac niște bani la al doilea film. Nu am pierdut nimic cu primul film.

Am nevoie de bani ca să pot face și partea a treia, apoi, nu doar a doua. În plus, cei doi actori americani n-au pretenții financiare prea mari, dar penru bugetul meu sunt destul de măricele”, ne-a mai spus artistul.