Liviu Vârciu e supărat foc și pară. Nu îi vine să creadă ce a pățit: „E numai vina mea” EXCLUSIV

Liviu Vârciu e supărat foc și pară. Nu îi vine să creadă ce a pățit: „E numai vina mea” EXCLUSIV
Ce a patit Liviu Varciu

Liviu Vârciu este extrem de supărat în ultimele zile. De mai bine de o săptăpmână, de când a constatat că a pierdut o cameră video sport GoPRO, Liviu aproape că nu mai are liniște. El și-a împărtășit durerea și cititorilor playtech.ro.

Ce a pățit Liviu Vârciu

Liviu Vârciu e supărat foc, nevoie mare! Vedeta și-a pierdut o cameră video cu care tocmai filmase un amplu material cu Mihai Leu, pentru propriul vlog. În ciuda apelurilor repetate, nimeni nu i-a returnat până acum camera vedetei  EXCLUSIV

„Sunt extrem de supărat! Am pierdut o cameră de tip GoPRO. Indiscutabil e numai vina mea! Dar am sperat că cineva o găsi și mi-o va returna. Am făcut mai multe apeluri și pe rețelele sociale, dar tot fără niciun fel de rezultat.

Se vede treaba că România nu e încă pregătită să fie o țară ca afară, acolo unde dacă găsești ceva care nu-ți aparține faci tot posibilul ca adevăratul proprietar să reintre în posesia acelui bun!”, a declarat Liviu Vârciu pentru playtech.ro.

El afirmă că îi pare foarte rău mai mult de conținutul video care se afla în memoria camerei.

„Camera video costă vreo 1.400 de lei. E și ea o pierdere în sine, nu spun ba! Dar eu plâng mai mult după conținut. Tocmai filmasem cu prietenul Mihai Leu ceva foarte important pentru vlogul meu.

Făcusem un material amplu pe circuitul de lângă București al lui Titi Aur. Și la final, am uitat că am camera pe mașină. Nu am mers o distanță prea mare și nici viteză nu am avut, dar a fost suficient să o pierd”, a reluat el firul poveștii.

Vedeta de televiziune spune că a refăcut cu atenție traseul cu pricina, ba chiar de mai multe ori și cu a privit totul cu multă atenție, dar nimic, Camera parcă a intrat în pământ!

„Nu cred că nu a găsit-o cineva! Refuz să cred asta! Am făcut nenumărate apeluri, am promis și o recompensă găsitorului.

Am promis că-i cumpăr o altă cameră video celui care-mi va returna GoPRO-ul, dar până la ora la care stau de vorbă cu dumneavoastră, nu s-a întâmplat nimic bun!”, a adăugat Liviu Vârciu.

El afirmă chiar că nu-și amintește să mai fi regretat pierderea unui lucru similar ca valoare sentimentală ca această camera video, iar pierderea acelui lucru să-l fi amărât atât de tare:

„Nu știu ce să mai spun. Aproape că mi-am pierdut orice speranță. Deși, undeva în adâncul inimii, încă mai sper că cine știe, poate camera mea se va întâlni cu  cineva cu suflet bun și se va întoarce la mine acasă!”.

Ușor, ușor, însă, Liviu Vârciu va trebui să treacă însă și peste acest episod absolut nedorit. Vara și-a intrat pe deplin în drepturi, ca atare și evenimentele se regăsesc în agenda tututor, vedete și mare public, deopotrivă.

În plus, micuții săi, Anastasia și Liviu Matei, sunt prea mici ca să înțeleagă în ce constă supărarea tatălui și mai ales de ce durează atât de mult.

Pe de altă parte, fiica cea mare a lui Liviu, Carmina, rezultată din prima relație a fostei vedete din trupa L.A., și care acum e studentă în București, va avea și ea nevoie de toată atenția părintelui său.

Iar filmările pentru continuarea peliculei „Zăpadă, ceai și dragoste”, cea care i-a adus un mare succes de casă, dar și financiar lui Liviu Vârciu, bat și ele în poartă.