Finala Chefi la cuțite sezonul 9. Cine a câștigat concursul de la Antena 1

Finala Chefi la cuțite sezonul 9. Cine a câștigat concursul de la Antena 1
Scandal uriaș la Chefi la cuțite! Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Emisiunea culinară Chefi la Cuțite, de pe Antena 1 se află la finalul celui de-al nouălea sezon. Marea finală a sezonului 9 Chefi la Cuțite are loc astăzi, 16 iunie, de la 20.30 la Antena 1. Cine sunt cei trei bucătari care se întrec în preparate pentru a câștiga marele trofeu al sezonului.

A început marea finală Chefi la Cuțite sezonul 9

Update 11:59 După 17 confruntări, o semifinală și o finală, iată că s-a aflat și cine este marele câștigător. Prima probă a fost condusă la unul dintre concurenți, la a doua s-au schimbat lucrurile. La proba desertului a avut loc o nouă schimbare de situație. La unele farfurii unii au dat 5, alții 0.

Într-un final, toți s-au pus de acord, iar câștigătorul sezonului 9 Chefi la Cuțite este nimeni alta decât Narcisa Birjaru, din echipa mov. Protejata lui Cătălin Scărlătescu este prima femeie din istoria emisiunii care pleacă acasă cu trofeul de la Chefi la Cuțite.

Update 11.15: Gina Pistol a venit în finala Chefi la Cuțite pentru a face anunțul mult așteptat. Emoțiile au atins cote maxime, atunci când cei trei chefi au văzut-o pe frumoasa blondină.

Update 22.54: Cele trei farfurii de main course au impresionat jurații din finala de la Chefi la Cuțite. Concurenții se pregătesc acum pentru desert. A mai rămas puțin până când vom afla cine este marele câștigător al sezonului 9.

Narcisa Birjaru a pregătit un mușchi de vită cu piure de cartofi dulci, chipsuri de cartofi dulci și sos de soia cu mirin. Cătălin Amarandei s-a gândit să impresioneze cu black cod, scoici Saint Jacques cu crustă de pui crispy și piure de conopidă, iar Elena Matei a mizat pe monk fish, texturi de conopidă și piure de topinambur.

Florin Dumitrescu: Chiar se simte că e finala, dacă la startere au fost foarte sus ca și plating, și main course-ul se ridică la nivelul lor, poate chiar depășește!

Sorin Bontea: Dar, cum de multe ori s-a întâmplat, în finală desertul a făcut diferența!

Update 22:20. După ce au pregătit câte un starter delicios, cele trei echipe ale finaliștilor de la Chefi la cuțite sezonul 9 trebuie să gândească cel mai savuros main course, care să satisfacă papilele gustative ale celor mai pretențioși jurați: chefi bucătari cu ani de experiență în domeniu.

Update 21.15: Elena Matei i-a ales în echipa sa verde pe Florin Revesz, Cristina Mălai, Rikito Watanabe, Paul Vasile, Matias, Ciprian Antone și pe Radu Micu.

Cătălin Amarandei îi are alături de el, în marea finală Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, pe Ștefan Borleanu, Gabriela Porumbel, Dorin Voiasciuc, Keed, Vincenzo Aiello (Enzo), Mirela Negoiță și Luca Pintea.

Echipa mov a Narcisei Birjaru strălucește cun ajutorul lui Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez, Theo Costache.

Update 20.30: Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru au dat startul provocării vieții lor. Cei trei finaliști și-au ales echipele și au început probele care îi aduc mai aproape de marele moment în care unul dintre ei va ridica trofeul sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Și fiindcă în primele două probe au avut la dispoziție 75 de minute pentru gătit, în ultima rundă au avut doar o oră pentru a-și demonstra talentul culinar. Emoțiile au fost într-atât de mari, concurenții trecând de la agonie la extaz și invers. Concurenții au pregătit farfuriile pentru ultima bandă, pentru a fi degustate de către cei trei chefi.

Cine sunt cei trei finaliști Chefi la Cuțite sezonul 9

Marea finală Chefi la Cuțite sezonul 9 va fi difuzată miercuri, 16 iunie, de la 20.00 la Antena 1. Cei trei fantastici care se luptă pentru marele trofeu sunt:

  • Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu
  • Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea
  • Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

„A fost primul moment din concursul ăsta în care am sărit în sus de bucurie. Visul de a ajunge în finală e realitate!”, a fost prima reacție a lui Cătălin Amarandei.

„El a fost motorul echipei albastre, el își merită locul în finală!” a spus mentorul său, chef Florin Dumitrescu.

„Da, da, da! Am ajuns în finală! Eu, care am crezut că am dat-o în bară?, a declarat fericită Elena Matei.

„Elena, al doilea punctaj? Da, băi! Forță! Bravo! E luptătoare, răsuflu ușurat că am om în finală! Merită să fie acolo!” a spus chef Sorin Bontea

„Nu cred, nu e adevărat! Nu m-am așteptat niciodată să ajung aici, să gătesc atât de bine încât să impresionez atâția oameni. Am rezut că e o glumă, dar e magic ce mi se întâmplă! Niciodată nu mi s-a apreciat munca undeva ca aici! Mi-am făcut mândră familia, nu mai am cuvinte să explic bucuria pe care o am.”, a declarat Narcisa Birjaru, după ce a fost

„Bine, mă! Mamă, eram convins că nu am om în finală și uite că am!”, a spus emoționat chef Cătălin Scărlătescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI