Live Stream Online semifinala sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cuțite. Azi se aleg ultimii finaliști VIDEO

Live Stream Online semifinala sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cuțite. Azi se aleg ultimii finaliști VIDEO
Live Stream Online prima semifinală Chefi la Cuțite

În această seară, marți 15 iunie 2021 urmărim a doua parte a semifinalei emisiunii culinare Chefi la Cuțite, sezon 9. Emisiunea este difuzată începând cu ora 20:30. Iată Live Stream Online cu a doua parte a semifinalei sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Semifinala sezonului 9 Chefi la Cuțite – Live Stream Online

Mai este foarte puțin timp până vom afla marele câștigător al show-ului culinar Chefi la Cuțite, sezon 9. În această seară urmărim continuarea semifinalei Chefi la Cuțite sezonul 9. Doar un singur câștigător va pleca ținând marele trofeu, la final. Victoriosul va intra în posesia premiului de 30.000 de euro și va avea numele inscripționat pe marele trofeu, pe lângă statutul de cel mai bun bucătar din România.

În semifinala difuzată luni 14 iunie 2021, 9 concurenți s-au înfruntat pentru a rămâne în competiția Chefi la Cuțite, pentru a ajunge în finală și pentru a fi câștigători. Aceștia au trecut prin probe de foc. Doar trei dintre aceștia au ajuns în etapa finală.

Chefi la Cuțite, sezon 9 – prima finală

Semifinala Chefi la Cuțite, sezon 9 continuă marți 15 iunie 2021, iar marea finală se va disputa miercuri, 16 iunie 2021, de la ora 20:30 pe Antena 1.

Este pentru prima dată când sunt difuzate patru ediții ale show-ului patru zile consecutiv, fiind modificată grila de programe.

„Ca de fiecare dată va fi o finală foarte tare. A fost un sezon greu, cu multe battle-uri. Eram non-stop la duel la un moment dat, mai ales că se apropia și semifinala și eu îmi doresc să am cât mai mulți în semifinală și normal că mă enervam.

Este prima oară când finala este în două zile. Este foarte tare! Pofta e mare și curiozitatea este la fel! Abia aștept să văd cine a câștigat! A fost unul dintre cele mai bune sezoane de la Chefi la cuțite, au fost note foarte mari”, a declarat chef Sorin Bontea potrivit impact.ro.

Chefi la Cuțite, sezon 9 – concurenții din semifinală

Cei trei chefi susțin trei echipe: echipa verde, echipa albastră și echipa mov. Ei au ajuns în semifinala Chefi la Cuțite, sezon 9, de luni 14 iunie 2021, alături de următorii concurenți:

  • Chef Florin Dumitrescu (echipa albastră) a ajuns în semifinală alături de concurenții: Cătălin Amarandei, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur), Florin Revesz și David Ioniță (Keed).
  • Chef Cătălin Scărlătescu (echipa mov) a ajuns în semifinală alături de concurenții: Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur) și Valentina Ioniță. Aceștia au câștigat ultimul battle și au ajuns direct în semifinală.
  • Chef Sorin Bontea a ajuns în semifinală cu doar două persoane în echipa sa: Elena Matei și Rikito Watanabe.

Cei nouă fantastici au avut la dispoziție trei probe pentru a-și demonstra talentele culinare. În primele două probe au avut la dispoziție 75 de minute pentru gătit, în ultima rundă le-a rămas doar o oră. Emoțiile au fost într-atât de mari, concurenții trecând de la agonie la extaz și invers. Concurenții au pregătit farfuriile pentru ultima bandă, pentru a fi degustate de către cei trei chefi.

Florin Revesz: Am mai gătit într-o oră, dar e presiunea finale pentru noi și a trecut timpul super repede.

Keed: Astăzi a fost minunat! Aș repeta experiența asta fără niciun regret și fără nicio îndoială.

Elena Matei: Îmi pun farfuria pe bandă, mă uit în stânga și în dreapta, toată lumea a gătit bine. Încep să îmi fac calculi, să mă gândesc că farfuriile lui Ștefan, ale lui Cătălin, ale lui Florin și ale lui Riki arătau foarte bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI