08 sept. 2019 | 00:58

Bianca Andreescu e campioană la US Open, după 6-3, 7-5 cu Serena Williams. A urcat peste Halep în clasamentul WTA. VIDEO

Știri generale
Bianca Andreescu e campioană la US Open, după 6-3, 7-5 cu Serena Williams. A urcat peste Halep în clasamentul WTA. VIDEO
Bianca Andreescu e campioană la US Open, după 6-3, 7-5 cu Serena Williams

Bianca Andreescu a învins-o pe Serena Williams în finala de la New York cu 6-3, 7-5 și a câștigat trofeul US Open chiar la debutul în această competiție. Sportiva canadiană de origine română a urcat până pe locul 5 în clasamentul WTA și a trecut peste Simona Halep. De asemenea, a devenit prima jucătoare de tenis din Canada care se impune la US Open. Bianca a primit și un premiu în valoare de 3.850.000 de dolari.

UPDATE – Setul 2 se încheie cu scotul de 7-5 pen Bianca Andreescu. Jucătoarea canadiană de origine română câștigă trofeul la debutul la US Open.


UPDATE – 6-5 pentru Bianca! Tânăra jucătoare e din nou la un game de trofeul US Open.

UPDATE – Sportiva din SUA reușește 2 ași, dar face și două duble greșeli. Câștigă totuși game-ul și egalează la 5. Andreescu e la serviciu.

UPDATE – Scorul devine 5-4. Servește Williams.

UPDATE – Bianca cedează teren și pierde 2 game-uri consecutive, scorul devine 5-3 și publicul o încurajează pe Serena. Servește Bianca.

UPDATE – Serena dă semne de obosoeală și mai cedează un game. Servește Andreescu pentru trofeul US Open.

UPDATE – Bianca Andreescu e la 2 game-uri de primul titlu de Grand Slam din carieră. Conduce cu 4-1.

UPDATE – E tot mai greu pentru sportiva din SUA să țină pasul cu tânăra jucătoare de 19 ani, care conduce cu 3-1 în setul secund și se află la serviciu.

UPDATE – Serena face primul ei break din meci și scorul devine 2-1 pentru Andreescu.


UPDATE – Bianca începe bine și setul secund și câștigă primul game.

UPDATE – Primul set se încheie cu scorul de 6-2 pentru Bianca Andreescu, după 43 de minute de joc.

UPDATE – Sportiva canadiană de origine română face 4-2. Williams nu se lasă și ține aproape, cu încă un game câștigat.

UPDATE – Andreescu reface diferența și pare să controleze meciul. Serena se ține tare și mai câștigă un game. E 3-2

UPDATE – La partidă asistă și Ducesa de Sussex, Meghan Markle, bună prietenă cu sportiva din Statele Unite ale Americii. În tribună se află și Venus Williams, sora Serenei.


UDPATE – Se face 2-0, dar Serena revine și câștigă un game pe propriul serviciu. Scorul devine 2-1.

UPDATE – Bianca Andreescu începe cu un break. Conduce cu 1-0 în primul set și servește.

UPDATE – S-a dat startul în finala US Open. Primul serviciu din meci îi revine Serenei Williams, care începe cu un as.


UPDATE – Sportivele au ieșit la încălzire. Este o atmosferă fantastică în tribunele arenei din New York.


UPDATE – Organizatorii au anunțat că partida se amână cu 10 minute.


UPDATE – Serena Williams a ieșit la antrenamentul de dinaintea partidei. Imaginile cu sportiva din SUA pe terenul de pregătire au fost publicate pe rețelele de socializare.


UPDATE – Bianca a oferit un scurt interviu în limba română înainte de finala US Open. Sportiva a vorbit despre performanțele sale din acest an și nu a uitat de Simona Halep. Interviul complet e AICI.

Live Stream Online Bianca Andreescu – Serena Williams, în finala US Open – Eurosport TV

Bianca Andreescu (locul 15 WTA) și Serena Williams (locul 8 WTA) s-au întâlnit o singură dată până acum, în finala Rogers Cup 2019, când sportiva din SUA a abandonat la scorul de 3-1 pentru Andreescu, din cauza unei accidentări. Bianca s-a calificat în finală după ce a trecut în penultimul act al competiției de Belinda Bencic cu 7-6, 7-5, în timp ce Serena a învins-o pe Elina Svitolina cu 6-3, 6-1.


Sportiva canadiană de origine română va urca până pe locul 5 în clasamentul WTA dacă va triumfa la New York, depășind-o astfel pe Simona Halep, care ar urma să cadă până pe locul 6, locul ei urmând să fie luat de Elina Svitolina. La doar 19 ani, Andreescu a reușit calificarea în finala US Open la debutul la acest turneu, aceasta fiind și prima finală de Grand Slam din carieră.


De partea cealaltă, Serena Williams (campioană de 6 ori la US Open) are șansa să câștige cel de-al 24-lea trofeu de Grand Slam din carieră și să o egaleze pe legendara Margaret Court. Campioana de la US Open va primi un cec în valoare de 3.850.000 de dolari.

Bianca Andreescu – Serena Williams, cote la casele de pariuri

Serena Williams este favorită la casele de pariuri în confruntarea cu Bianca Andreescu. Sportiva din SUA a primit cota 1,42 pentru victorie în finala US Open, în timp ce Bianca este cotată cu 2,80. Pentru o victorie cu 2-0 la seturi, bookmakeri oferă cota 2,05 pentru Williams și 5,00 pentru Andreescu. De asemenea, pentru o victorie cu 2-1, Serena a primit cota 3,85, iar Bianca 5,25.

Meciul Bianca Andreescu – Serena Williams se joacă sâmbătă, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Partida este transmisă de Eurosport și poate fi urmărită și online în format live text și video.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro