Leo de la Strehaia, condamnat la închisoare. Câți ani cu executare a primit și pentru ce

Leo de la Strehaia, condamnat la închisoare. Câți ani cu executare a primit și pentru ce
Leo de la Strehaia a fost condamnat în fața legii

Leo de la Strehaia a fost condamnat la închisoare. Controversatul personaj monden a ajuns să plătească în fața legii. Câți ani cu executare a primit și care sunt acuzațiile care i se aduc?

Leo de la Strehaia răspunde în fața legii: a fost condamnat la închisoare

Leo de la Strehaia este unul din personajele mondene des întâlnite pe micile ecrane în urmă cu câțiva ani. Acesta și-a purtat scandalul dintre familie, soție și amantă pe platourile de filmare de la Wow Bizz. Ulterior, alte probleme au răsărit după ce s-a zvonit că el s-a iubit cu Renata și Dana, mamă și fiică.

Acesta a părăsit-o pe mama copiilor și s-a căsătorit cu Dana Criminala, așa cum era cunoscută la acea vreme. Liniștea s-a așternut în viața sa personală, dar iată că problemele au apărut când a trebuit să răspundă în fața legii pentru faptele comise.

Ion Stelică Mihai a fost condamnat miercuri la doi ani și jumătate de închisoare cu executare, potrivit minutei Curții de Apel București. Condamnarea vine într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală. Faptele se prescriu pe data de 2 octombrie a.c, arată avocații din dosar.

Tribunalul București i-a condamnat pe Leo de la Strehaia, Maria Mihai zisă Patroana (mama lui), Ioan Mihai zis Mex (fratele lui vitreg), Gheorghe Gheorghe (vărul lui), la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

Mai exact, tentativă la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor și complicitate la această tentativă. Leo a mai fost condamnat în septembrie acest an într-un alt dosar penal la un an și jumătate de închisoare cu acuzația de înșelăciune. De asemenea, fiul lui a primit și el un an și 2 luni de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este încă definitivă. 

”Starea lui a fost critică”

În anul 2019 acesta a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Bărbatul este cunoscut cu probleme de sănătate deja de ani buni.

”Starea lui a fost critică, dar și-a revenit cât de cât. Toată lumea s-a speriat, crezând că a făcut un nou atac cerebral, care i-ar fi fost fatal, și a fost o agitație de nedescris. Din fericire, în cazul lui leo de la Strehaia, de această dată, a fost doar ceva mai ușor, un salt tensional care l-a făcut să fie aproape de leșin, dar sperietura a fost una pe cinste.

Oricum, el este în pericol în fiecare moment, mai ales că nu respectă indicațiile medicilor și exagerează cu mâncarea și sucurile, ca să nu spunem de fumat”, ne-a spus un apropiat de-al lui Leo de la Strehaia.