Ce probleme grave are Leo de la Strehaia. Interlopul George Pian îl aduce în fața judecății

Judecata ţiganilor a început! Leo de la Strehaia şi George Pian

Scandal uriaş în lumea rromilor. Leo de la Strehaia este adus în faţa judecăţii ţigăneşti de către interlopul George pian. Motivul este unul incredibil.

Leo de la Strehaia, adus în faţa judecăţii de George Pian

“Prinţul ţiganilor” este acuzat că a făcut de ruşine lumea rromilor după ce a alungat-o pe Anca, fosta soţie, de acasă. Leo de la Strehaia a spus despre femeia care i-a fost alături timp de 30 de ani că i-ar fi fost infidelă, lucru care nu a putut fi însă dovedit. Cel care îl va băga în judecata ţigănească este chiar interlopul George Pian, vărul lui Emi Pian.

”Din păcate, discuțiile și problemele din familia nașului meu se repetă și se pare că nu se mai opresc… Din păcate, țiganii s-au sesizat și trebuie să venim la Strehaia să stăm de judecată. Noi suntem țigani și asta este legea noastră, a țiganilor, să ne supunem judecății țigănești. E o rușine ceea ce se întâmplă. E rușine la noi, tu știi destul de bine că nu se procedează așa. Nu știu cum o să faci, cât o să plătești, dar o să plătești foarte mulți bani. E deja prea mare rușinea, frate…”, spunea George Pian pe vlogul său, în urmă cu doar câteva zile.

Se pare că interlopul a ajuns deja în casa lui Leo, unde va avea loc judecata. Bărbatul o acuză pe fosta soţie şi de faptul că i-a furat actele vilei sale şi le cere înapoi, însă “judecătorii” îi dau dreptate Ancăi.

Leo de la Strehaia şi Anca, femeia care i-a fost alături 30 de ani
Leo de la Strehaia şi Anca, femeia care i-a fost alături 30 de ani

George Pian: “Singura soluţie este să vă împăcaţi”

”Să te împaci cu Anca, e singura soluție. Să ajungi la o concluzie bună… să nu mai superi Patroana, că vezi că e bătrână și bolnavă… I-ai mâncat toți banii și pe ăia de medicamente…

Era normal să ia actele de la casă și să fugă. Tu ai alte gânduri, de aia ai venit acasă… din punctul meu de vedere… Să iei actele și să vinzi casa! Dacă Anca vine mâine cu Poliția și-ți spune să ieși afară din casă, ce faci? Actele spun că Anca este proprietară. Pune problema și altfel, nașule! Păi, lui Dana, i-ai cumpărat mașină? E mașina lui Dana, parte, da? Dar ai cumpărat-o tu!

Nu se compară femeile pe care le-ai avut tu cu Anca! Anca e și mama copiilor tăi, e și o femeie mult mai frumoasă decât fetele pe care lșe-ai avut tu sau ai stat tu cu ele…”, i-a spus George Pian lui Leo de la Strehaia.

În zilele următoare, “Prinţul ţiganilor” se va întâlni cu fosta soţie pentru a ajunge la o înţelegere. În cazul în care va fi găsit vinovat de “stabor”, Leo de la Strehaia va plăti o sumă uriaşă pentru ruşinea cauzată femeii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI