Lavinia Pîrva s-a operat. Ce intervenție a făcut soția lui Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pîrva s-a operat. Ce intervenție a făcut soția lui Ștefan Bănică jr.
Lavinia Pîrva a recunoscut. Artista s-a operat, de curând

Acuzată de multe ori că a apelat la medicii esteticieni pentru a-şi modifica chipul, soţia lui Ștefan Bănică jr. a spus adevărul. Lavinia Pîrva s-a operat şi a explicat ce intervenţie a făcut.

Lavinia Pîrva a recunoscut că a apelat la intervenţii estetice

Lavinia Pîrva s-a operat şi a recunoscut totul chiar pe contul de Instagram. Aşa cum se poate vedea în galeria foto de mai sus, soţia lui Ștefan Bănică jr. şi-a schimbat înfăţişarea. Mai mult, a spus exact motivul pentru care a apelat la medicii esteticieni.

Nemulţumită de felul în care arătau buzele ei, artista în vârstă de 36 de ani a dorit să facă nişte modificări. Se pare că rezultatul a uimit-o chiar şi pe cântăreaţă. Aceasta a mulţumit, într-un Story, echipei care a ajutat-o să arate aşa cum şi-a dorit dintodeauna.

“Mulțumesc echipei de profesioniști pentru aspectul tenului și pentru faptul că au reșit să realizeze corectarea unei asimetrii a buzelor care mereu m-a deranjat!”, a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.

Mai mult, în urmă cu doar câteva luni, aceasta a recunoscut că şi-a mărit sânii.

“El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”.

Ce spunea Lavinia Pîrva despre operaţiile estetice în urmă cu ceva timp

Dacă în urmă cu un an, Lavinia Pîrva susţinea că nu are nicio operaţie estetică şi că simte bine în pielea sa, iată că lucrurile s-au mai schimbat. Se pare că de când a devenit mamă, aceasta a dorit să îşi aranjeze bustul.

“În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea.

Însă, pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!

Atunci când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al doilea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedură este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină!

Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, spunea Lavinia Pîrva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI