Lavinia Pîrva la 36 de ani. Soția lui Ștefan Bănică jr. a fost cea mai răsfățată femeie de ziua ei

Lavinia Pîrva la 36 de ani. Soția lui Ștefan Bănică jr. a fost cea mai răsfățată femeie de ziua ei
Lavinia Pîrva se consideră o femeie împlinită

Lavinia Pîrva trăiește o frumoasă perioadă din viața ei. Căsătorită cu Ștefan Bănică jr., bruneta vedetă poate spune că este o femeie împlinită. Cu un copil frumos, o căsnicie stabilă, ce și-ar mai putea dori. Astăzi, însă, este o femeie răsfățată, având în vedere că este și ziua ei de naștere.

Lavinia Pîrva se consideră o femeie împlinită

Uneori, în viaț, se întâmplă ca ceea ce-ți doreai când erai mai tânăr să ți se îndeplinească. Este și cazul brunetei Lavinia Pîrva, care acum poate spune că este o femeie împlinită. Chiar dacă au existat zvonuri, relația sa de familie cu Ștefan Bănică jr., merge foarte bine. Dacă pe 18 noiembrie, fericitul cuplu, sărbătorea un an de la nașterea micuțului, astăzi Lavinia Pîrva este cea mai răsfățată femeie, având în vedere că împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani.

”Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat în viaţa mea de când am devenit mamă. Am răspuns: totul. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită, o dorinţă imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simţit cu adevărat pentru prima dată un sentiment de fericire care nu se compară cu nici un altul de până acum. O bucurie fără margini, care mă face să mă simt o femeie împlinită, puternică şi demnă! Am înţeles acum toată grija pe care părinţii mei mi-au purtat-o de când m-am născut şi mi-o vor purta mereu, indiferent de vârsta pe care o voi avea! Am înţeles acum ce contează cu adevărat în viaţă”, scria Lavinia Pîrva, pe Instagramul său, despre micuțul ei.

Lavinia la 36 de ani

Ca majoritatea femeilor ce se simt iubite, și bruneta Lavinia are nevoie de atenția partenerului și de multe, foarte multe cadouri. Nici Lavinia Pîrva nu va fi păgubită de acest aspect, vedeta postând deja, tot pe Instagram, poze cu primele cadouri primite. Printre acestea un buchet imens de trandafiri roșii, dar și un tort pe măsură. A primit o sumedenie de cadouri de la prieteni sau chiar de la Ștefan Bănică. Dar totuși, vedeta și-a făcut singură un cadou de ziua ei. A anunțat pe contul său de Instagram, lansarea unei colecții de îmbrăcăminte de iarna, ce doamnele o pot găsi pe magazinul ei online laviniashop. (vezi galerie)

”Astăzi este o zi specială pentru mine,așa ca am decis ca tot astăzi, sa lansez colectia de iarna pe care o găsiți in magazinul meu online www.laviniashop.ro”, scris vedeta pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI