25 mai 2022 | 14:06

Laurette rupe tăcerea despre Ion Țiriac după ce a fost văzută în compania lui: „Nu pot să zic că a fost onoare” VIDEO

Monden
Laurette rupe tăcerea despre Ion Țiriac după ce a fost văzută în compania lui: „Nu pot să zic că a fost onoare” VIDEO
Laurette, mărturii așteptate despre relația cu Ion Țiriac

Se zvonește de ani buni că Laurette ar fi avut o legătură amoroasă cu Ion Țiriac. Iată că cei doi au fost văzuți din nou împreună. Celebra asistentă TV vine cu noi mărturii despre aceștia. Cunoscuta mulatră din showbiz-ul românesc a făcut câteva declarații mult așteptate despre relația pe care o are cu celebrul afacerist și fost tenismen. „Nu pot să zic că a fost onoare”, a subliniat ea.

Laurette, detalii despre relația cu Ion Țiriac: ce se întâmplă între ei?

Laurette este una din cele mai spumoase apariții din showbiz-ul românesc. Aceasta nu a ratat nici scandalurile de-a lungul anilor, dar nici cei mai râvniți bărbați din România pe care a pus ochii imediat.

Zvonurile despre o posibilă relație cu Ion Țiriac au început în urmă cu câțiva ani, moment în care cei doi și-au făcut apariția împreună în spațiul public.

Vedeta a evitat să vorbească despre omul de afaceri de fiecare dată când era întrebată despre legătura dintre ei. Cu toate astea, acum iată că a dat mai mult din casă în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Femeia a susținut că o să lase totuși o urmă de mister în ceea ce privește acest subiect, dar a mărturisit că este foarte frumos să stai în preajma unui bărbat ca Ion Țiriac.

De asemenea, aceasta a mai subliniat că cel mai probabil orice femeie ar vrea să se afle în cercul său. Cu toate astea, ea a lăsat să se înțeleagă că nici Țiriac nu ar fi refuzat să o privească mai atent, ca orice bărbat din viața ei.

,,Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze”

,,Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși.

Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac” a declarat Laurette.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro