Laurette, apariție incendiară alături de iubitul fotbalist. Cum a putut să se îmbrace FOTO

Laurette, apariție incendiară alături de iubitul fotbalist. Cum a putut să se îmbrace FOTO
Laurette, apariție alături de iubit

Laurette și-a surprins fanii cu o fotografie alături de iubitul său. Cum s-a pozat celebra vedetă alături de fotbalistul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Acesta cu siguranță i-a lăsat fără reacție pe unii din internauți.

Laurette, apariție incendiară alături de iubit: cum s-au pozat cei doi?

După un șir lung de despărțiri și împăcări a răsărit soarele și pe strada lui Laurette. Celebra mulatră s-a pozat alături de iubitul său. Magaye Gueye și vedeta noastră arătau ca scoși din reviste, dar cu siguranță nu peisajul de ansamblu a atras atenția fanilor, ci piesa vestimentară pe care o purta aceasta.

Amorezii au lăsat certurile deoparte și acum se afișează împreună foarte fericiți. „Ești jucătorul meu preferat”, a scris Laurette în cadrul postării în care se află alături de iubitul ei.

Chiar dacă lucrurile nu erau numai lapte și miere între ei, au trecut peste momentul de cumpănă din primăvară și au reușit să reaprindă flacăra iubirii. Chiar mulatra a confirmat că are planuri serioase de viitor alături de Gueye. Cu toate astea, ea preferă ca acum să meargă pe altă rețetă și să fie foarte discretă cu viața sa personală.

„Joacă fotbal foarte bine. Este un fotbalist foarte bun și chiar e un băiat foarte, foarte talentat. Avem și planuri de viitor. (…) Planuri serioase, da, există și planuri serioase, dar nu vreau să discut despre relația mea.”, a declarat vedeta la Antena Stars, în urmă cu 2 luni.

„Poate dacă era şi tata lângă noi i-ar fi fost mamei mai bine”

Laurette are o poveste emoționantă de viață. Mama sa a trebuit să răzbată în viață și să o crească de una singură pe vedetă după ce a fost părăsită de tatăl acesteia la scurt timp după ce s-a născut.

Celebrul fotomodel și-a cunoscut părintele în anul 2010, pe platourile de filmare ale emisiunii ‘Happy Hour’, de la Pro TV. Mulatra l-a îmbrățișat atunci pe acesta, semn că nu îl urăște pentru gestul său și nu îl judecă pentru ceea ce a fost.

„Nu l-am văzut niciodată. Doar în fotografii. Prima fotografie am văzut-o acum cinci ani, iar altele, vreo 3-4, le-am văzut pe Facebook. Uneori am simţit lipsa tatălui meu, dar mama mea a avut grijă să-mi fie şi mamă şi tată.

Poate dacă era şi tata lângă noi i-ar fi fost mamei mai bine. Ea nu prea ne-a vorbit despre asta. Mi-a spus însă că semănăm foarte bine, că ei s-au iubit mult, că el era foarte deştept“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI