Laurențiu Reghecampf, gest romantic pentru Corina Caciuc. Cum o răsfață pe iubita lui

Laurențiu Reghecampf, gest romantic pentru Corina Caciuc. Cum o răsfață pe iubita lui
Laurențiu Reghecampf, gest romantic pentru Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf a făcut un nou gest romantic pentru Corina Caciuc, femeia care, recent, l-a făcut tată pentru a treia oară. După o perioadă tensionată în plan personal și profesional, iată că lucrurile par să se fi așezat în viața antrenorului de fotbal, care nu ratează nicio clipă de relaxare alături de iubita sa.

Laurențiu Reghecampf, gest romantic pentru Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au avut parte de o escapadă romantică în acest weekend. Cei doi s-au relaxat la căldură, după ce antrenorul a marcat o victorie cu noua echipă pe care o antrenează, Neftchi Baku.

Laurențiu Reghecampf și iubita sa s-au fotografiat în ipostaze tandre, la piscină. Antrenorul a postat imaginea cu cei doi pe rețelele sociale. Ca de fiecare dată, fanii au reacționat imediat, iar în doar câteva ore imaginea a primit aproximativ 10.00o de aprecieri.

Nici Corina Caciuc nu s-a sfiit să își exprime fericirea pe rețelele sociale, publicând la Instagram Stories câteva imagini din timpul escapadei romantice alături de iubitul său.

Laurențiu și Reghecampf și iubita sa, mai fericiți ca niciodată

Corina Caciuc este femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară pe Laurențiu Reghecampf. În urmă cu câteva luni, ea a născut un băiețel, care a primit numele Liam.

Laurențiu Reghecampf și iubita sa par mai fericiți ca niciodată și nu ezită să le arate și fanilor cum obișnuiesc să petreacă timpul împreună. Despre Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf spunea:

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, la începutul acestui an.

Laurențiu Reghecampf este încă în plin proces de divorț de soția sa, impresara Anamaria Prodan. Anamaria Prodan își dedică timpul în totalitate copiilor, iar recent a organizat o petrecere surpriză pentru Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, care a împlinit vârsta de 14 ani.

Bebeto este și el pasionat de fotbal, sport pe care îl practică la echipa de juniori ARD Snagov. Mama sa l-a surprins pe Laurențiu Jr cu pizza, tort, sucuri și șampanie, iar acesta a petrecut alături de colegii săi de la fotbal.

„Nu bănuia nimic. A fost o surpriză. Eu m-am ocupat de tot. Zilele astea o să-i fac buletinul”, a declarat Anamaria pentru playtech.ro.

„I-am dat bani. Acum e mare. Nu mai merg cadourile. E bărbat. Banii-s sfinți la cadou. Așa merge și își ia el ce vrea. Sau își comandă ceea ce-și dorește. Îi dau băiatului meu și viața mea. Pentru copiii mei trăiesc.”, a mai spus aceasta.