Laurenţiu Reghecampf, ultimatum pentru mama Asianei Peng. Mesajele trimise de antrenor au apărut pe internet: „E o hărţuire”

Laurenţiu Reghecampf, ultimatum pentru mama Asianei Peng. Mesajele trimise de antrenor au apărut pe internet: „E o hărţuire”
Cearta dintre Asiana Peng și Silviana Peng, la un nou nivel

Laurențiu Reghecampf  are extrem de multe pe cap. De la divorț, și până la problemele spoetive, dar cu toate astea, încearcă să rezolve o altă situație. Recent aflam că fiul său cel mare, Luca, este într-o relație cu Asiana Peng. Dar relația celor doi este umbrită de scandalul dintre Asiana și mama sa, iar tatăl iubitului ei s-a cam săturat de mesajele primite de Asiana. Conform celor de la Playsport.ro, Laurențiu Reghecampf ar fi intervenit dur, trimițându-i câteva mesaje Silvianei Peng, mama Asianei Peng.

Cearta dintre Asiana Peng și Silviana Peng, la un nou nivel

Scandalul dintre fiică și mamă ar fi pornit de la declarațiile făcute de Silviana Peng în presă, despre o posibilă căsătorie a celor doi, Luca și Asiana. Numai că, genul acesta de declarații, plus altele pe lângă, au determinat-o pe Asiana să reacționeze la adresa mamei sale:

„Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre nici un soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nici o invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru. (…)

Mama are nebunii din astea. (…) Ei i se pare firesc, toți sunt strâmbi și ea e cea mai bună. Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut. Eu, din iulie, nu am mai vorbit cu ea, ea cu Luca rezonează și cu mine sau fratele meu nu e ok, decât dacă are nevoie de noi. E circ mare cu ea.”, declara recent Asiana Peng.

Lucrurile s-au complicat. Laurenţiu Reghecampf, ultimatum pentru mama Asianei Peng

Când toată lumea credea că lucrurile s-au mai calmat, iată că apar alte informații în spațiul public. Conform celor de la Playport.ro, se pare că Silviana Peng nu a încetat în a face declarații, ba mai mult a trimis și mesaje fiicei sale și lui Luca Reghecampf:

„Scandalul dintre familia Reghecampf și mama Asianei Peng durează de aproape un an, dacă ar fi să ne luăm după schimbul de mesaje dintre cele două părți implicate. Asiana vrea să se așeze la casa ei, dar mama sa o perturbă cu gesturile pe care le face.

Logodnica lui Luca Reghecampf a spus, în cadrul unui interviu, că mama ei este bipolară. Femeia i-a trimis chiar și lui Reghecampf câteva mesaje pentru a-i cere explicații cu privire la cele întâmplate.”, spun cei de la Playsport.ro.

Așa se face, mai spun jurnaliștii de la Playport, ar fi intervenit în scandal și Laurențiu Reghecampf, trimițându-i Silvianei Peng un ultimatum. Nu se știe încă, dacă mama Asianei a încetat sau nu cu acuzațiile și mesajele, dar o concluzie enunțată de Laurenți Reghecampf ar fi că Silviana Peng ar fi pusă de Anamaria Prodan să facă toate aceste lucruri. Dar, până la proba contrarie, o dovadă a acestor afirmații, rămâne totuși speranța unei rezolvări a acestei situații care durează de mai bine de un an.

Urmăriți Playtech.ro și pe