Cum s-a pozat Reghecampf alături de Corina Caciuc. Internetul a ‘explodat’: „Moare Prodanca, i se pune pe inimă”

Cum s-a pozat Reghecampf alături de Corina Caciuc. Internetul a 'explodat': „Moare Prodanca, i se pune pe inimă”
Cum s-a pozat Reghecampf alături de Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat alături de iubita sa, Corina Caciuc, cea care l-a făcut recent tătic pentru a treia oară, iar Internetul a explodat. Antrenorul de fotbal are apariții mai rare pe rețelele sociale de când nu mai formează un cuplu cu impresara Anamaria Prodan, însă atunci când postează pe Instagram, internauții îl „asaltează” cu mesaje.

Cum s-a pozat Reghecampf alături de Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasa poveste de dragoste alături de iubita sa, Corina Caciuc. Acesta a postat recent o fotografie pe contul de Instagram, în care fericirea se poate citi pe chipul ambilor parteneri: îmbrățișați, după ce au luat masa la un restaurant. Laurențiu Reghecamf a afișat un zâmbet larg pe față, în timp ce-și strângea iubita la piept. Corina Caciuc a afișat un zâmbet mai discret, ca în mai toate fotografiile făcute publice.

Deși au devenit recent părinții unui băiețel pe nume Liam, se pare că cei doi găsesc timp să petreacă împreună, ca un cuplu. Imaginea postată de antrenorul Laurențiu Reghecampf a stârnit puternice reacții pe Internet, iar comentariile au fost împărțite: pro și contra.

„Moare Prodanca, i se pune pe inimă”, „Prost mai ești”, ”Asta înseamnă o femeie frumoasă natural. Privitor la fosta care trăiește doar cu Faceapp și crede că este mai frumoasă decât Corina„, O fi Prodanca cum o fi, dar fără ea nu auzeai de el nimic, Tot ce contează este fericirea lângă persoana iubită, nu ce spun alții”, au fost doar câteva dintre mesajele care au curs la postarea făcută de Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Recent, impresara a dezvăluit că nu ține legătura cu Laurențiu Reghecampf, dar a menționat un moment în care s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf la vila unde sexy-impresara locuiește alături de Rebecca, Sarah şi Bebeto.

Conform spuselor impresarei, în momentul în care a mers acasă la ea, la Snagov, Reghecampf a stat tot timpul cu capul în jos și nu s-au privit în ochi. După 15 minute acesta ar fi plecat cu capul în pământ din imobil.

„Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. – să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu a oferit însă și detalii referitoare la ce anume au discutat cu ocazia acestei întrevederi.

Urmăriți Playtech.ro și pe