Laura Cosoi, ședință foto cu mezina Laura. Cum arată familia artistei VIDEO

Laura Cosoi, ședință foto cu mezina Laura. Cum arată familia artistei VIDEO
Laura Cosoi, ședință foto cu mezina Laura.

Laura Cosoi se află într-un moment minunat al vieții, după ce, în urmă cu două săptămâni a devenit mămică pentru a treia oară. Actrița a împărtășit azi cu fanii săi prima filmare cu mezina Lara. Recent, Laura Cosoi și familia sa au celebrat nașterea celei de-a treia fiice, pe care a adus-o pe lume la 40 de ani.

Laura Cosoi, ședință foto cu mezina Laura

Laura Cosoi este într-un este într-un moment fericit al vieții, iar imaginile afișate pe rețelele sociale dovedesc asta. Actrița se simte recunoscătoare pentru familia sa atât de iubitoare, deoarece soțul și celelalte două fiice au susținut-o tot timpul.

Pe 23 iunie, Laura Cosoi a devenit mama a treia oară, iar acum actrița deja pregătește botezul mezinei. Cuplul a optat pentru o locație frumoasă, cu totul special și atipică, mai exact într-o biserică din Maramureș.

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste.

Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a declarat Laura Cosoi, potrivit Ego.ro. 

Cum au primit-o pe surorile pe micuța Lara

Laura Cosoi a spus și cum a fost primită micuța Lara de către fiicele ei.

„S-au bucurat (n.r. fiicele sale mai mari), a fost frumoasă primirea. Noi suntem acasă și duminica mergem la biserică. Profităm, mai facem plimbări, mai ieșim cu fetele.

Așa suntem obișnuiți de mici (n.r. să meargă în fiecare duminică la biserică). Și eu am fost la fel. Este o tradiție de la bunici, de când eram eu mică. Este un mod de viață”.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, soțul ei, s-au cunoscut la un restaurant, dar nu și-au vorbit. Apoi s-au reîntâlnit într-o excursie la munte, cu un grup de prieteni comuni.

Atunci au început să comunice și să devină amici. Laura susține că a știut, din prima clipă, deoarece el avea să fie tatăl copiilor ei, iar povestea lor de iubire este chiar una demnă de filele unui roman. Laura și Cosmin Curticăpean sunt un cuplu de zece ani, iar împreună au trei fetițe superbe, Rita și Vera și Lara.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)