Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley. Unde se văd cei doi foști iubiți (exclusiv)

Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley. Unde se văd cei doi foști iubiți (exclusiv)
Unde se mai întâlnesc Smiley și Laura Cosoi?

Laura Cosoi și Smiley au format unul din cele mai iubite cupluri. Cu toate astea, cei doi și-au spus adio și au frânt inima multor fani. Iată că acum cei care i-au iubit îi văd împliniți și fiecare alături de familia sa. Vedetele nu ascund faptul că se mai întâlnesc, mai ales că fac parte din lumea publică. „Ne mai întâlnim”, a spus blondina. Actrița a menționat și că soțul ei nu are nicio problemă cu acest lucru. Iată alte mărturii neașteptate!

Laura Cosoi și Smiley se mai întâlnesc: unde se văd vedetele?

Laura Cosoi și Smiley au format un cuplu iubit în showbiz-ul românesc. Cei doi sunt foarte discreți, iar fanii acestora știu că tocmai de puține ori s-au afișat cu partenerii pe care i-au avut de-a lungul timpului.

Ambii au acum familii superbe, iar Laura urmează să devină mămică pentru a treia oară. În timpul acesta, celebrul prezentator de la emisiunea ,,Românii au talent” se bucură secundă de secundă de rolul de tată.

Celebra actriță și soțul ei au împlinit astăzi 10 ani de când formează un cuplu, sunt o familie fericită și în curând urmează să îi ureze bun venit și mezinei.

Laura a menționat în cadrul unui interviu că se vede destul de des cu fostul amorez și că soțul ei nu a fost niciodată gelos. Blondina a menționat că ambii sunt la aceeași agenție de impresariat, acesta fiind motivul revederilor.

,,Fiecare are treaba lui”

,,Fiecare are treaba lui. Suntem în aceeași agenție de impresariat, motiv pentru care ne mai întâlnim, în diverse situații, dar nu e nimic ieșit din comun. Niciodată, pentru că nu a avut motiv. Astăzi facem zece ani de iubire. E plecat din țară, mâine se întoarce, dar sigur va pregăti el ceva. Obișnuiește să-mi facă tot felul de surprize.

El culege florile din anumite locuri, face micul dejun. Sunt foarte multe lucruri. Îmi răspunde la mesaje mai vechi, eu îi scriu bilețele, iar el îmi răspunde și mi le dă după un an, doi. Le păstrează și le scoate din arhivă. El nu e deloc cu online-ul, nu e pe social-media”, a povestit Laura Cosoi, pentru impact.ro. 

Motivul despărțirii

Au trecut ani buni de când Laura Cosoi și Smiley nu mai formează un cuplu. Cu toate astea, puțini știu adevăratul motiv al despărțirii lor.

Se pare că bunica actriței l-a cunoscut pe fostul partener al vedetei și nu a fost prea încântată de faptul că el nu își dorea să treacă atunci la pasul următor. Femeia a mai mărturisit că solistul ținea foarte mult la imaginea sa și la partea financiară.

,,Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa.

Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a delcarat bunica Laurei Cosoi în emisiunea lui Cristi Brancu în urmă cu ceva vreme.