Laura Cosoi a născut a treia fetiță. Prima fotografie cu fiica actriței

Laura Cosoi a născut a treia fetiță. Prima fotografie cu fiica actriței
Laura Cosoi a nascut a treia fetita

Bucurie mare în familia Laurei Cosoi. Celebra actriță a născut cel de-al treilea copil, cu puțin timp în urmă. Fosta iubită a lui Smiley a devenit mamă de fată pentru a treia oară. Cum arată prima fotografie cu cea mică. Blondina și soțul ei mai au încă două fiice.

Laura Cosoi a născut al treilea copil

Veste mare pentru fanii Laurei Cosoi. Faimoasa actriță a născut în ziua de joi, 23 iunie, cel de-al treilea copil al ei și al soțului ei, Cosmin Curticăpean.

Blondina a adus-o pe lume pe bebelușa ei, care va purta numele Lara, după cum a anunțat chiar vedeta pe rețelele sociale. Frumoasa actriță a născut natural pentru a treia oară, la Spitalul Medicover din București.

„Lara! Mulțumim, Doamne!”, a scris actrița, în dreptul fotografiei în care apare ținându-și fetița de mânuță.

Acum o lună de zile, fosta parteneră a lui Smiley era extrem de emoționată gândindu-se la momentul în care o va aduce pe cea de-a treia fetiță pe lume.

Laura Cosoi, trei nașteri naturale

Laura Cosoi a ales să nască natural, din nou, așa cum a ales să le aducă pe lume și pe celelalte fete ale sale, Rita și Vera. Vedeta le-a pregătit pe fiicele sale mai mari pentru întâmpinarea mezinei Lara în familia lor.

„În iunie voi naște natural. Am avut două nașteri ușoare, frumoase. Nu au fost probleme, de aceea optez și acum pentru același mod dacă, evident, se poate, că nu sunt absurdă. Dar nu eu aleg, dacă va fi ca până acum sau va trebui prin cezariană.

Dar până atunci am de lucru. Am crezut că va fi altfel în ultimele 3 luni, că o să stau pe canapea și o să mă uit la seriale.

Dar eu sunt mai ocupată decât în primul semestru. Așa de activă am fost și cu Rita (n.r. primul ei copil). Am jucat în luna a noua, cu 10 zile înainte să nasc. Și acum tot cam la fel va fi, văd cât pot.

La Rita, la primul copil, am fost supersitițioasă pentru că nu știi cum va decurge sarcina. Apoi la al doilea, la al treilea copil, lucrurile sunt clare. Doar numele l-am ținut încă secret.”, a declarat Laura Cosoi, exclusiv pentru playtech.ro.

Laura Cosoi a dezvăluit când se va întoarce în televiziune. Actrița va juca într-un serial care va debuta în toamna lui 2022.