Kanal D, program TV modificat. Ce se va difuza în loc de Bravo, ai Stil Celebrities

Kanal D, program TV modificat. Ce se va difuza în loc de Bravo, ai Stil Celebrities

Din cauza crizei sanitare, majoritatea trusturilor media din România și-au restrâns anumite activități. Printre ele se numără și postul TV turcesc Kanal D. Ce se va difuza în locul unor ediții Bravo, ai Stil Celebrities.

Program Kanal D. Ce se va difuza în loc de Bravo, ai Stil Celebrities

Noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai Stil Celebrities” a început pe 22 ianuarie 2020, de la ora 22:00, și a putut fi urmărit patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă. Serile de Gală au fost difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, când telespectatorii au aflat cine se poziționează în topul preferințelor și cine părăsește competiția de stil. Cei trei jurați ai show-ului sunt Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Kanal D, program TV modificat. Ce se va difuza în loc de Bravo, ai Stil Celebrities
Concurentele emisiunii de stil

Situația dramatică în care ne aflăm a afectat activitatea multor posturi TV, printre ele și Kanal D, dat fiind că invitații nu mai pot veni la emisiuni, distanța socială primând, totul desfășurându-se acum prin intermediul Skype-ului. În câștig au ieșit emisiunile deja filmate, cum ar fi ”Asia Express”. Cât despre cele care erau în curs de, filmările lor s-au anulat, iar episoadele au fost răsfirate pe parcursul unei săptămâni, cum este cazul serialului ”Sacrificiul”.

Revin ”Vulturii de noapte”

Întorcându-ne la ”Bravo, ai Stil”, emisiunea va fi difuzată în continuare. Show-ul va apărea pe sticlă în fiecare săptămână, doar în ziua de miercuri, de la ora 22:00. În ziua de joi, de la 22:00, telespectatorii pot viziona filme românești, iar în fiecare vineri, de la aceeași oră, vor reveni vechile ediții din emisiunea ”Vulturii de noapte”.

Știrile Kanal D vor fi difuzate de la 12:00 și de la 19:00 în timpul săptămânii și de la 12:00 și 18:00 în weekend. „Traversam un context in care este nevoie, in toate aspectele activitatilor noastre, de informare corecta, echilibru si umanitate. Prin actiuni responsabile si respectand recomandarile autoritatilor, vom trece cu bine peste aceasta perioada dificila. Vom spriji, prin informatii la zi, din surse oficiale, fara exagerari, toate eforturile care se fac deja pentru depasirea acestei situatii sensibile”, a spus Ugur Yesil, CEO Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI