Ce difuzează Antena 1 în locul serialului Sacrificiul, miercuri, 25 martie 2020. Schimbări majore în grilă

Ce difuzează Antena 1 în locul serialului Sacrificiul, miercuri, 25 martie 2020. Schimbări majore în grilă
Ce difuzează Antena 1 în locul serialului Sacrificiul miercurea?

Din cauza crizei sanitare pe care o traversăm, multe afaceri au de suferit. De asemenea, trusturile își restrâng activitățile sau suspendă noile emisiuni care trebuiau să intre pe post. Ce se întâmplă cu grila serialelor de la Antena 1? Ce se va difuza miercurea în locul proiectului Sacrificiul?

Ce difuzează Antena 1 în locul serialului Sacrificiul?

Modificări în grila Antenei 1! Din cauza situației în care ne aflăm, filmările multor producții s-au oprit pentru a respecta măsurile indicate de autorități în lupta contra virusului care a făcut deja numeroase victime la nivel mondial. Sacrificiul va apărea mai rar în peisaj pentru a putea acoperi măcar luni ce ce urmează. Episoadele care vor fi difuzate au fost filmate în prealabil, iar acum actorii au fost nevoiți să părăsească platourile de filmare din cauza situației în care aflăm. Emisiunile își vor schimba inclusiv orele de difuzare.

Antena 1 a decis ca show-ul Asia Express să aibă la dispoziție patru zile pe săptămână: duminică, luni, marți și miercuri, luând astfel locul serialului Sacrificiul. Serialul iubit de români nu iese total din grilă, ci va fi mutat la orele 22:00, tot miercurea. Next Star a ieșit complet din grilă după ediția în premieră care a avut un succes enorm. În locul său vor fi difuzate filme, în special de animație. După film, Intact vine pentru telespectatori cu Marele Zid, ediții complete din sezonul doi care nu au fost difuzate. În privința programului de vineri, nimic nu se schimbă. Filmele rămân la locul lor, iar serile de sâmbătă ne sunt încă acompaniate de Delia, Cheloo și Bendeac.

Modificări în grila Antenei 1! Ce se a difuza miercurea, în locul serialului Sacrificiul?
Modificări în grila Antenei 1! Ce se a difuza miercurea, în locul serialului Sacrificiul?

Schimbare de planuri și pentru Pro

”Filmările pentru producțiile înregistrate au fost oprite. Emisiunile înregistrate difuzate la PRO TV presupun munca a echipe mari de profesioniști de producție, cu invitați și spectatori în platouri. Pentru a asigura siguranța tuturor colegilor și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producțiile care și-au întrerupt filmările se numără serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun românii, Pe bune?! și Masked Singer România”
Comunicat PRO TV

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI