Secretul Ralucăi Dumitru de la Survivor România 2021. Mama ei a dat-o de gol, ce a făcut înainte să plece VIDEO

Secretul Ralucăi Dumitru de la Survivor România 2021. Mama ei a dat-o de gol, ce a făcut înainte să plece VIDEO
Răzvan Botezatu, cel mai înfocat suporter al Ralucăi

În competiția dură de la ”Survivor România” a intrat recent și Raluca Dumitru. Tânăra, de 34 de ani, este decisă să câștige competiția, făcând multe sacrificii. Dacă va rezista în Republica Dominicană sau nu, rămâne ca fanii show-ului să afle în perioada următoare.

Raluca Dumitru a făcut sacrificii înainte de a ajunge la ”Survivor România”

Cea mai nouă concurentă ajunsă în Republica Dominicană, Raluca Dumitru, este decisă să reziste la probele dure ale competiției și se consideră destul de puternică pentru a face față. Cu mult înainte de a-și lua zborul spre ”Survivor România”, Raluca Dumitru a început să se pregătească intens.

Mama vedetei a povestit la Teo Show care au fost sacrificiile făcute de Raluca Dumitru pentru se menține în formă și a-și testa rezistența. Mama Ralucăi spune că a ajuns să se înfometeze singură pentru a face față condițiilor vitrege din competiție. Raluca Dumitru a luat această decizie, de a se înfometa, tocmai pentru a se obișnui cu lipsa de mâncare.

„Ea s-a descurcat singura de la 14 ani, împărţea pliante, sunt sigură că o să se descurce. Aseară a avut mari emoţii, dar eu zic că o să fie bine, o să înveţe ce are de făcut. Colegii văd că o susţin, toţi sunt nişte copii buni. Ea este puternică, mănâncă puţin, nu mai mănâncă nici carne de ceva vreme, nu o să aibă probleme.

S-a pregătit şi fizic, alerga, făcea sală, o săptămână înainte de plecare a mâncat foarte rar. Dorul nu va fi o problemă pentru că ea a mai fost plecată de acasă. O să se adapteze. O să vadă cum e să nu ai să mănânci, o să preţuiască mai mult ceea ce are. O să devină mai puternică, o să vadă ce înseamnă să nu ai”, a spus mama Ralucai Dumitru, la Teo Show.

Răzvan Botezatu, cel mai înfocat suporter al Ralucăi

Se știe că legătura dintre Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru este una aparte, cei doi fiind foarte buni prieteni. Atunci când a decis să participe la ”Survivor România”, Răzvan a fost primul care a încurajat-o să meargă, declarând că este cel mai înfocat suporter al vedetei în competiția dură de la Kanal D.

Răzvan Botezatu a mai spus că visul prietenie sale, Raluca Dumitru, este să-și cumpere un apartament cu banii de la ”Survivor România”; în cazul în care va câștiga. Acum rămâne ca fanii show-ului să vadă până unde va ajunge Raluca Dumitru în competiție și dacă va câștiga sau nu.