Iulia Albu a făcut-o praf pe Adelina Pestrițu. Nici măcar Oana Zăvoranu nu a fost atât de dură

Iulia Albu a făcut-o praf pe Adelina Pestrițu. Nici măcar Oana Zăvoranu nu a fost atât de dură
Iulia Albu a făcut-o praf pe Adelina Pestrițu

Scandal mare în showbiz-ul românesc! Iulia Albu o pune la zid pe Adelina Pestrițu, care a postat recent un mesaj care i-a șocat pe cei care o urmăresc de ani buni. Jignirile și criticile aruncate au fost neașteptat de dure.

Scandal în lumea mondenă: Iulia Albu o desființează pe Adelina Pestrițu

Cuvintele grele nu încetează să apară în rândul divelor de la noi. Scandalul dintre Adelina Pestrițu și Iulia Albu i-a amploare, iar replicile nu încetează să apară. Celebrul critic de modă a lansat un val de cuvinte tăioase la adresa fostei prezentatoare de la Kanal D.

Cu toate că au colaborat în trecut și s-au salutat politicos și natural pe vremea când se regăseau în platourile de filmare de la Wowbiz și nu numai, acum nu mai e loc de indulgență. Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Iulia printr-un singur cuvânt: cotcodac.

De atunci, fashion editorul le-a transmis fanilor părerea sa despre brunetă. “Vă las pe voi să îi dați replica”, ulterior postând câteva din mesajele fostei vedete de televiziune. “Am ajuns aici. În punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care a putut doar 3,60 la BAC la limba română, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a scris Iulia Albu pe o postare urcată pe Instagram Stories.

“Mie nu-mi este teamă de nimeni în general”

“Mie nu-mi este teamă de nimeni în general (n.r.: dacă îi este teamă de cuvintele, de o caracterizare din partea Iuliei Albu). Și cu Iulia am fost colegă în trecut. E normal, odată ce ea știe cu ce se mănâncă acest domeniu și își spune părerea într-un mod elegant și civilizat, este de respectat. Am făcut că face o treabă foarte bună acolo, la «Bravo, ai stil!» și cred că o avantajează postul pe care îl are acum. Cred că e fericită cu ceea ce face, pentru că este domeniul ei și poate pe viitor, ne vom mai întâlni. Da, am avut o colaborare foarte frumoasăAdelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară cinci ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriile declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este… ca deocamdată, încă, este”
Iulia Albu

Fosta soție a lui Mihai Albu a subliniat la finalul mesajului că așteaptă replica fostei colege a lui Mădălin Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI