Cătălin Măruță a făcut-o pe Adelina Pestrițu să se simtă prost. Ce a îndrăznit să o întrebe live, la TV

Cătălin Măruță a făcut-o pe Adelina Pestrițu să se simtă prost. Ce a îndrăznit să o întrebe live, la TV
Cătălin Măruță a făcut-o pe Adelina Pestrițu să se simtă prost. Ce a îndrăznit să o întrebe live, la TV

Adelian Pestrițu s-a întors din vacanța superbă din Maldive, iar prima oprire a fost pe platourile de filmare de la Pro TV. Cătălin Măruță a pus-o într-o postură aparte în cadrul seriei de întrebări la care a supus-o. Cum a reușit să o facă pe brunetă să se simtă prost?

Cătălin Măruță a făcut-o pe Adelina Pestrițu să se simtă prost. Cum a reușit asta?

Adelina Pestrițu a terminat runda vacanțelor de la început de an, iar acum a venit în platoul emisiunii „La Măruță” pentru a face pe toată lumea invidioasă cu bronzul său. Bruneta a povestit despre lucrurile care i-au plăcut și impedimentele care făcut-o să uite de peisajele superbe și au lăsat-o cu un gust amar, precum șopârlele.

”Și să vă mai spune ceva să vedeți că nu e așa de frumos, am fobie de șopârle, gândaci, furnici din alea mari, tot ce mișcă. Este plin, plin, plin, intră și în cameră”, se plângea aceasta fanilor după ce a ajuns pe plaja mult dorită.

Vedeta a fost luată la puricat de celebrul prezentator de televiziune încă din primii pași. După ce a admirat-o câteva zeci de secunde bune, i-a pus întrebarea supremă – dacă nu cumva din relaxare au venit patru în loc de trei.Toată lumea mă întreabă dacă am rămas însărcinată. Acum mă simt prost că n-am rămas însărcinată”, a mărturisit aceasta.

Bruneta, pusă la zid de Oana Zăvoranu

„Cum o să mă descurc eu cu toți sponsorii ăștia care mă așteaptă? Eu azi vă cancel pe toți, deci marș de la mine de la ușă, pentru că azi nu mi-am băut cafeaua. Nu pot efectiv să mă concentrez. Ea când era de acolo de la ea de la Muscel, mă-sa când o scula venea cu cafeaua. Pinocchio, Pinocchio, mamă, hai mamă să săpăm că au crescut buruienile în curte. Ea zicea că nu vrea, să îmi vine make-up-artista. Mamă, iar ai mâncat colțul ăla de pâine de l-a lăsat tac-tu acolo?

Pe spinarea voastră îşi fac baragladinile astea case, dressinguri şi vă zic cum dorm ele în aşternuturi de 8000 roni? Nu vă simţiţi prostite? Nu vă simţiţi furate pe fată? Păi asta avea în proprietatea ei două boxe în locaţie de gestiune prin Ibiza şi acum va zice vouă că va dă ea ceva? Nu e nimic de plăcut. Falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele? Serios?”
Oana Zăvoranu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI