Irina Rimes a plecat din țară. Ce decizie a luat vedeta PRO TV împreună cu iubitul

Irina Rimes a plecat din țară

Ultima zi a anului 2019 a prins-o pe Irina Rimes pe patul de spital, după ce a suferit o hemoragie internă care îi punea viața în pericol. A lăsat totul deoparte, iar primele zile ale anului 2020 o găsesc departe de țară. Ce decizie a luat juratul de la ”Vocea României” (PRO TV) împreună cu iubitul?

Irina Rimes a plecat din țară

La finalul anului 2019, Irina Rimes a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă și a fost operată. În data de 3 ianuarie, cântăreața a fost externată de la Spitalul Elias din Capitală. Ulterior, a transmis un mesaj, pe conturile sale de socializare, în care mărturisește că anul 2019 a fost unul extrem de greu pentru ea. Mai mult, a povestit cum a petrecut Anul Nou și a descris momentele grele de după operație.

„Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă. Umflată la față, vânată pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020”, a scris artista pe Instagram.

Ce decizie a luat vedeta PRO TV împreună cu iubitul ei

În schimb, nu a dat detalii despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii, însă din postarea respectivă reiese că a avut probleme ginecologice. Cei doi medici de la Spitalul Elias care au avut grijă de interpretă sunt specialiști în ginecologie.

„Mulțumesc dr Alexandru Filipescu si dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare”, a menționat vedeta PRO TV.

Irina Rimes a plecat din țară. Ce decizie a luat vedeta PRO TV împreună cu iubitul
Partenerul Irinei Rimes

Pentru moment, problemele s-au terminat, așa că și-a făcut loc și relaxarea. Vedeta nu a plecat singură, ci alături de iubitul pe care l-a ținut până acum departe de ochii necunoscuților. Mai exact, solista a plecat în Insula Chale din sud-estul statului african Kenya, unde se bucură de apă, soare și nisip fin. În urmă cu o lună, vedeta PRO TV a încercat să îl prezinte pe tânăr pe profilul ei de Instagram, într-o poză făcută la Târgul de Crăciun din Brașov, fără însă a-i arăta fața. Cu ocazia Crăciunului sărbătorit pe rit vechi, cântăreața și iubitul ei au decis să facă totul oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI