Irina Rimes, decizie periculoasă, la doar 11 zile de la operație. Cum a apărut în public

Irina Rimes, decizie periculoasă, la doar 11 zile de la operație. Cum a apărut în public
Irina Rimes, decizie periculoasă, la doar 11 zile de la operație

Irina Rimes a susținut sâmbătă seară primul concert, la doar 11 zile de la operația pe care a suferit-o. Artista a urcat pe scena de la Berăria H, acolo unde a cântat live mai multe piese din repertoriul ei. Cum a apărut în public?

Irina Rimes, prima apariție publică după 11 zile de la operație

Jurata de la Vocea României s-a reîntors pe scenă aseară, după doar 11 zile de la operație. Se pare că recuperarea artistei a fost una destul de rapidă. Artista se simte mult mai bine acum, iar asta s-a văzut și pe scenă acolo unde a dat dovadă de multă energie, ca de obicei. În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, cântăreața a susținut chiar și de pe patul de spital că regretul său cel mai mare din acea seară a fost faptul că nu a putut ajunge la concertul planificat chiar în seara de Anul Nou.

irina rimes, primul concert dupa operatie
Irina Rimes, prima apariție publică după 11 zile de la operație

Irina Rimes a apărut în fața fanilor sâmbătă seara foarte zâmbitoare. Artista a optat pentru o ținută lejeră, puțin diferită față de cele pe care obișnuia să le poarte la Vocea României, însă publicul a fost foarte bucuros să o vadă din nou pe scenă.

Acesta a fost doar primul concert pe anul 2020 susținut de cântăreață, deoarece mai urmează multe altele, aceasta având agenda încărcată. Însă, Irina Rimes trebuie să facă pauze de repaos între concerte, pentru a se odihni. În caz contrar, sănătatea acesteia ar putea fi pusă din nou în pericol.

Jurata de la Vocea României a ajuns în seara de Anul Nou de urgență la spital suferind de o hemoragie internă. Din cauza stării de sănătate care i-a pus viața în pericol, medicii au dus-o direct la operație. Cântăreața nu a oferit prea multe detalii fanilor în legătură cu afecțiunea suferită, însă a dat de înțeles că problema a fost una de natură ginecologică, artista făcând și hemoragie internă. Reprezentanții casei de discuri de care aparține Irina Rimes, au declarat că problema de sănătate a artistei a apărut în urma oboselii acumulate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI