Viorica de la Clejani, mesaj emoționant după ce a fost externată. În ce stare se află acum

Viorica de la Clejani, mesaj emoționant după ce a fost externată. În ce stare se află acum
Viorica de la Clejani, mesaj emotionant

Viorica de la Clejani a fost externată de la Matei Balș, cel puțin asta reiese din ultima postare pe Instatory. Ea le-a transmis și un mesaj fanilor săi. Iată cum se simte.

Viorica de la Clejani, mesaj emoționant după ce a fost externată

După ce pe Facebook a afirmat că abia așteaptă să ajungă acasă, mulțumindu-le doctorilor de la spitalul Matei Balș unde s-a aflat internată, după ce s-a infectat cu coronavirus, Viorica de la Clejani a postat pe Instagram un alt mesaj, în care artista îi mulțumește divinității că eset acasă, alături de familie și de cățeii ei.

”Doamne, îți mulțumesc din suflet și abia aștept să ajung acasă, lângă copiii mei și lângă cățeii mei, la căsuța mea…

Off, tare bine e sa fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul asta. Să avem sănătate cu toții, că vin vremuri grele!

Mă simt bine acum! Am venit la spital cu toată încrederea și mi-am pus toată speranța în medici și în Dumnezeu!

Mulțumesc din inimă medicilor de la Institutul Matei Balș pentru toată grija și sprijinul acordat!”, scria Viroica de la Clejani pe Facebook, după care, la o oră distanță, artista a postat și un mesaj într-un InstaStory în care a anunțat că este acasă, în patul ei.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea… Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți.

Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții, că vin vremuri grele!’, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

Viorica de la Clejani a fost infectată cu coronavirus

Viorica de la Clejani, care nu fusese vaccinată anti-covid, s-a infectat cu noul coronavirus. Ioniță de la Clejani a spus că s-a speriat tare când a aflat că soția sa a luat boala.

„Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat.

Am internat-o la Matei Bals de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și in asistente, ca vor avea grijă de soția mea.”, spunea, în exclusivitate, Ioniță de la Clejani pentru redacția Playtech-Impact.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI