Viorica de la Clejani, imagine șocantă de când a luat covid-19. Fanii s-au îngrozit să o vadă așa

Viorica de la Clejani, imagine șocantă de când a luat covid-19. Fanii s-au îngrozit să o vadă așa
Viorica de la Clejani, imagine socanta de cand a luat covid-19. Fanii s-au ingrozit sa o vada asa

Viorica de la Clejani nu se simte bine deloc, după infectarea cu virusul Covid. Deși, inițial, celebra artistă dezvăluia că starea sa de sănătate i-a permis să ajungă acasă, ultima sa ipostază i-a îngrijorat pe fani. Cântăreața este vizibil transformată din cauza bolii. A apărut cu mască de oxigen pe față!

Viorica de la Clejani nu se simte bine, după infectarea cu Covid

În urmă cu doar câteva zile, soția lui Ioniță de la Clejani ne transmitea tuturor că a fost externată din spital și a ajuns acasă. Însă, starea ei de sănătate s-a agravat din nou, iar Viorica este internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Vestea că vedeta nu face deloc bine a fost anunțată de Ioniță de la Clejani printr-o fotografie cu soția lui. Este o imagine șocantă cu aceasta, de când a luat Covid.

Viorica de la Clejani a fost infectată cu noul coronavirus, necesitând internare în spital. După mai multe zile de stat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, artista dezvăluia că se sime mult mai bine și că medicii i-au dat drumul acasă. Realitatea este alta, cel puțin asta reiese dintr-o imagine postată în mediul online de Ioniță. Cum apare Viorica în poză i-a speriat pe internauți!

O fotografie cu artista i-a îngrijorat pe fani. Nu s-au așteptat să o vadă așa

În fotografia postată de Ioniță de la Clejani pe internet, Viorica stă pe patul de spital, cu o mască de oxigen pe față, semn că are nevoie de oxigenoterapie. Din imagine este clar că artista se află în continuare internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, numele spitalului fiind inscripționat pe așternuturi (Vezi FOTO în GALERIE).

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunoștința noastră! Cu respect, Ioniță!, a scris soțul artistei în mediul online.

Toată lumea a crezut că vedeta a fost externată din spital

Toată lumea credea că Viorica de la Clejani a trecut episodul Covid cu brio, asta după ce vedeta dădea asigurări că fost externată și a ajuns în patul ei de acasă. De fapt, mama Margheritei și a lui Fulgy are nevoie în continuare de supravegherea medicilor.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, transmitea Viorica de la Clejani, în urmă cu câteva zile.