Ion Țiriac și-a divulgat cel mai rușinos secret. Acum regretă, dar nu mai poate da timpul înapoi

Ion Țiriac și-a divulgat cel mai rușinos secret. Acum regretă, dar nu mai poate da timpul înapoi
Ion Țiriac a dezvăluit care e secretul său rușinor

Ion Țiriac este românul care se află de ani buni în topul celor mai bogați din lume făcut de Forbes. Acesta a dus numele României peste hotare, iar acum fanii sunt curioși de fiecare detaliu din trecutul său și în special de copilărie. Ce secret rușinos a divulgat fostul tenismen?

Ion Țiriac a mărturisit cel mai rușinos secret

Miliardarul român este o prezență discretă, deși este un munte de reușite și ar avea cum să se afle mai des pe micile ecrane.  Acesta a povestit în aparițiile sale de-a lungul anilor în câteva interviuri despre viața sportivă și cum a început să iubească tenisul. Iată că acum a oferit câteva mărturii despre cum era acesta în timpul școlii.

De asemenea, a surprins pe toată lumea cu dezvăluirea secretului său de care îi este și acum rușine. Bărbatului îi pare foarte rău că nu a fost mai conștiincios. Toți profesorii îi spuneau că este „brânză bună în burduf de câine” pentru că se vedea că era un copil capabil de multe, dar nu se putea mobiliza așa cum trebuia.

Fostul telismen a subliniat că cea care i-a dat viață era chemată în fața învățătorilor chiar și o dată la trei zile. Încă de pe atunci iubea să facă sport, iar după ore asta era activitatea pe care o făcea până seara târziu când ajungea acasă.

Omul de afaceri a subliniat că sportul era gratuit înainte de Revoluție, iar acum părinții sunt nevoiți să dea chiar bani grei pentru ca micuții lor să crească armonios și să învețe ce înseamnă disciplina.

”Nu îmi dădeam seama cât de importantă era…”

„Brânză bună în burduf de câine”, aşa îmi spuneau profesorii la şcoală. Nu îmi dădeam seama cât de importantă era şcoala. Nu am fost foarte bun, nu am avut note mari, pe mine mă interesa sportul. La ora 13 plecam de la şcoală şi până la 19 făceam sport: fotbal sau rugby. Înainte de 1989, sportul era gratuit în România, acum părinţii plătesc pentru asta”, a declarat Ion Țiriac la ‘Vorbește Lumea’.

„Tenis jucau numai oamenii cu bani și pe vremea aia. Eu veneam dimineaţa la 6:00, când jucau boierii mari, ca să le strâng mingile şi îmi dădeau 25 de bani. Dacă stăteam două ore erau 50 de bani.50 de bani azi, 50 de bani mâine, poimâine aveam 3 lei. Într-o sâmbătă sau duminică unuia dintre acesti burtoși nu i-a venit partenerul şi cum eram mai tinerel m-a întrebat dacă nu pot să îi arunc mingile inapoi. Cum dădea, cum îi dădeam înapoi.Era 5 mai 1955, cu 4 zile inainte sa implinesc 15 ani. A fost primul meu contact cu racheta de tenis si cu tenisul”
Ion Țiriac

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI