‘Ion Dolănescu avea 2 milioane de euro sub saltea’. Ce acuzații aduce presupusul fiu al artistului (exclusiv)

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu continuă să facă dezvăluiri șocante despre regretatul solist de muzică populară.

Ion Dolănescu s-a stins din viață în 2009, însă în urma lui a lăsat un război imens între fiii săi, Ionuț și Dragoș, care s-au duelat ani buni prin tribunale pentru moștenirea de un milion de euro.

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, noi acuzații șocante

La un moment dat, Dragoș Dolănescu mărturisea că tatăl lui dormea pe o saltea cu bani. Pe de altă parte, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, Ionuț Petrescu, a ținut să-l contrazică.

Dragoș Dolănescu ajunsese chiar să-și acuze fratele, pe Ionuț Dolănescu, că a luat toți banii din casa lui Ion Dolănescu după moartea acestuia.

”Tata a ascuns în casa cea mare din București 1.800.000 de euro, iar Ionuț a luat toată suma!”. Dragoș mai susținea atunci că tatăl lui nu avea încredere în bănci și că de aceea a decis să își strângă averea “la saltea”, spunea Dragoș Dolănescu.

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu a mărturisit abia acum cum ar fi stat lucrurile, de fapt. O bună perioadă de timp, Ionuț Petrescu a locuit în casa lui Dolănescu.

”Nu, Ion Dolănescu nu a ținut niciodată banii în casă. Doar la țară se țineau banii la saltea. Dragoș spune multe, dar, fapte? Ion Dolănescu nu strânsese mulți bani, nu era un zgârcit, dimpotrivă. De câte ori ieșeam pe afară îmi mai dădea bani de buzunar, pentru o prăjitură. Aveam tot ce îmi doream, la el în casă chiar nu duceam lipsă de mâncare, de bani, de nimic. El era topit după copii, flori și cățelușa Ledy”, a spus bărbatul, pentru Impact.ro. 

Deși a spus despre Dragoș Dolănescu că nu știe ce s-a petrecut exact în casa tatălui lor, Ionuț Petrescu a adăugat că îl compătimea pe acesta pentru că a pornit de jos.

”Cu Dragoș nu prea am vorbit. Din 2011 nu am mai păstrat legătura, îl urmăresc pe pagina lui de Facebook, văd că are succes ca deputat în Costa Rica. Dumnezeu să îi ajute să devină președinte, acolo. Să știți că are un suflet de aur, deși toată lumea spune că are față de om dur. Dragoș n-a trăit în puf, a muncit în străinătate, ca să se întrețină, a fost foarte muncitor, D-zeu i-a ajutat să ajungă unde trebuia!”, a mai adăugat Ionuț Petrescu.

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu vrea să facă testul ADN

Recent, Dragoș Dolănescu a susținut că Ionuț Petrescu nu ar avea vreo legătură cu regretatul lui tată, ci, mai degrabă, acesta ar fi rodul iubirii dintre mama lui, tanti Flori, fosta bucătăreasă a artistului, și un domn de la Primăria Capitalei. Totuși, presupusul fiul al lui Ion Dolănescu ar vrea să facă un test ADN.

„Dacă Dragoș susține asta, că tatăl meu biologic ar fi un domn de la Primăria Capitalei, și este atât de sigur, de ce nu vine din Costa Rica, unde locuiește, ca să facem testul ADN, ca să fim cu toții cu sufletul împăcat?

Legat de asemănarea din punct de vedere fizic cu Ion Dolănescu, așa și eu vă pot spune că Ionuț Dolănescu seamănă mai mult cu mama lui, solista Maria Ciobanu. Doar Dragoș seamănă cu Ion Dolănescu, alăturați pozele și veți vedea că sunt identici. Mie multă lume mi-a spus că semăn cu Ion Dolănescu.”, a spus Ionuț Petrescu pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI