Maria Cârneci, dezvăluiri neștiute despre Ion Dolănescu. Ce relație au avut cei doi

Maria Cârneci, dezvăluiri neștiute despre Ion Dolănescu. Ce relație au avut cei doi
Cântăreața a vorbit despre regretatul artist

Maria Cârneci a făcut dezvăluiri despre relația ei cu regretatul artist Ion Dolănescu. Cântăreața de muzică populară este una dintre cele mai iubite din România.

Ce relație era între Maria Cârneci și Ion Dolănescu

Ea și-a adus aminte de momentele speciale din copilărie, moment în care l-a menționat și pe Ion Dolănescu, artistul care a murit în 2009.

Maria Cârneci și Ion Dolănescu au avut o frumoasă relație de prietenie, mai ales că au fost vecini în satul în care s-au născut. Cei doi au copilărit împreună.

Niciunul dintre ei nu a avut familii bogate, așa că au fost nevoiți să muncească pentru tot ce au obținut. Talentul lor a fost cel care a jucat un rol decisiv în viața ambilor artiști.

Cei doi au copilărit împreună

După mulți ani, Maria Cârneci și Ion Dolănescu au ajuns să se învârtă în aceleași cercuri, se întâlneau la petreceri și se bucurau că au ajuns departe.

„Respectul față de vecinul meu și prietenul meu, regretatul Ion Dolănescu, este până la stele. Noi am avut o copilărie de vis și o relație de prietenie cum rar mai găsești în ziua de azi. Păcat ca asemenea oameni ne părăsesc, dar asta e legea firii.

Cu siguranță totul are un rost pe lume. Nu cred că e cineva din țara asta care să nu fi auzit cel puțin o dată muzica lui, cât și despre el”, a spus Maria Cârneci la Antena Stars.

Regretatul artist s-a născut la 25 ianuarie 1944 în comuna perșinari, aproape de Târgoviște. Ion Dolănescu a avut șase frați și toți au moștenit talentul la muzică, însă doar el a devenit cunoscut.

Maria Cârneci îi simte lipsa soțului ei

Maria Cârneci a dezvăluit că se gândește adesea la soțul ei, care a murit în urmă cu doi ani.

„Dorul de părinți, sau de copii, sau de jumătatea ta, dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e ca și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri. Nu ai cum, nu se poate!

Viața mea nu o să mai fie cum a fost pentru că, după atâția ani de conviețuire cu un om de mare caracter și de mare omenie, nu ai cum să …. poate uit că mă mai iau cu treaba, o jumătate de oră, o oră, dar urma din suflet va rămâne veșnic.

Oricât m-ar încuraja prietenii și familia, sunt lucruri care se pot uita, sunt lucruri care rămân pe veci în suflet. Fără el nu mai pot fi cum am fost”, a spus Maria Cârneci, pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI