25 feb. 2021 | 18:18

Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum

Monden
Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum
Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum

Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum între brunetă și faimosul ei soț. Ioana Năstase a fost surprinsă în compania unui tânăr chipeș, mai tânăr decât ea cu 20 de ani, însă mare a fost surpriza fanilor când au aflat cine este bărbatul misterios.

Ioana Năstase, informații de ultimă oră despre Ilie Năstase

Situația delicată dintre Ioana și Ilie Năstase nu s-a rezolvat, cei doi fiind în continuare despărțiți, chiar dacă mai sunt căsătoriți legal. Recent, frumoasa brunetă a fost văzută în compania unui tânăr chipeș, care i-a fost alături în momentele cele mai grele. Bărbatul cu 20 de ani mai tânăr decât soția lui Ilie Năstase a captat privirile domnișoarelor pe stradă și a stârnit interesul internauților, care au fost curioși să afle dacă între Ioana Năstase și băiatul misterios se înfiripă ceva.

Spre dezamăgirea urmăritorilor Ioanei, bărbatul misterios care a acompaniat-o în ultimul timp și a consolat-o este chiar fiul ei, Teo Bostan. Ioana Năstase se mândrește cu faptul că este o mamă tânără și se bucură de compania fiului său, cel care a făcut-o bunică în urmă cu doar un an de zile și cu care are o relație foarte specială. Reporterii click.ro i-au surprins pe cei doi la o terasă din zona Băneasa din Capitală, unde au savurat o cafea și apoi au pornit spre Pipera, acolo unde Ioana Năstase a închiriat un apartament.

Chiar dacă Ioana Filimon nu mai locuiește cu soțul ei și au renunțat la a purta verighetele, ea și Ilie Năstase au făcut pace, iar acum relația lor se bazează pe respect reciproc și într-ajutorare. Bruneta îl mai ajută pe fostul mare tenismen cu anumite cumpărături, drumuri până la piață, plata facturilor utilitare și nu o deranjează să-l după pe Nasty cu mașina acolo unde afaceristul are nevoie.

Cum încearcă Ilie Năstase să se împace cu frumoasa lui soție

Fostul mare tenismen face tot posibilul să se împace cu Ioana. Ilie Năstase și partenera lui au făcut pace, deși frumoasa brunetă încă îi mai testează sentimentele și nu poate uita ușor episodul violent de acum câteva luni, când Ioana Năstase a fost nevoită să cheme poliția pentru a scăpa de furia soțului ei.

Cu toate acestea, se pare că Nasty regretă că iubita lui soție nu l-a iertat și face posibilul pentru a o recâștiga pe cea care i-a furat inima. Recent, acesta i-a făcut cea mai frumoasă declarație la o fotografie pe care Ioana Filimon a postat-o pe rețelele sociale: „Ești cea mai frumoasă și adevarată femeie din viața mea. Sunt un norocos!” i-a scris Ilie Năstase soției sale pe Facebook.

„Ieșim foarte des. Nu trăim în junglă. e normal să servești masa, e normal să stai de vorbă. Încă nu ne-am împăcat. Eu sunt o femeie mai calculată și nu iau decizii peste noapte. Să stea un pic mai mult de vorbă, să punem la punct niște lucruri. Momentan, nici eu nu sunt pregătită pentru asta, dar ținem legătura, vorbim, ieșim la o cafeluță, servim masa împreună.

El mă caută, ce să spun. Este normal. Cred că în orice familie exisă astfel de discuții, de probleme, dar eu trec mai greu peste. Întotdeauna în perioadele dificile din viața mea am căutat să ies, să nu rămân acolo ”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars, conform spynews.ro.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro