Ilie Năstase s-a riscat! Ce i-a spus Ioanei pentru a o îndupleca să îl ierte

Ilie Năstase s-a riscat! Ce i-a spus Ioanei pentru a o îndupleca să îl ierte
Ilie Năstase și soția lui Ioana

Ilie Năstase face tot posibilul pentru ca soția lui să-l ierte și să-l primească iar în brațele ei. Ce declarație și ce cuvinte frumoase i-a adresat tensimenul, pentru ca Ioana să se întoarcă la el.

Ilie Năstase vrea iertarea soției

Ilie Năstase este o personalitate nu doar în lumea sportului, ci și în cea mondenă. Tenismenul este mereu prezent în presa mondenă, și se pare ca îi place la nebunie. Nasty este un bărbat carismatic, atrăgător, se pare ca și romantic, iar asta o demonstrează, înca o dată, în văzul tuturor.

După niște episoade nefericite pe care le-a avut cu actuala soție, Ilie Năstase, se pare ca regretă si nu-si dorește sub nicio forma să o piarda pe femeia căreia i-a jurat credința, în urmă cu un an. Însa, frumoasa Ioana s-a supărat atât de tare pe soțul ei, încât a chemat și Poliția. Apoi a ales să plece la Constanța, pentru a-l lăsa pe Nasty o vreme să vadă cum e mai bine, cu ea sau făra ea. Și concluzie este foarte clară. Ilie Năstase nu poate de dorul frumoasei brunete. Face orice numai ca Ioana să nu-l părăsească și să revină iar în brațele lui.

Acum, după ce apele s-au liniștit între cei doi Ilie îsi arata dragostea fața de Ioana si pentru că bruneta înca locuieste la Constanța, Ilie îi face declarații si complimente prin intermediul mediului online, în văzul tuturor. Și pe bună dreptate, căci are o soție extrem de atrăgătoare.

Recent, Ioana Năstase a postat o fotografie foarte sexy pe contul ei de socializare, iar Ilie, se pare ca nu a rezistat când și-a văzut soția atât de provocatoare. Ia- lăsat acesteia un comentariu delicios, care sigur a fost si pe placul Ioanei.

 “Ești cea mai frumoasă și adevarată femeie din viața mea. Sunt un norocos!”, a scris Ilie Năstase pe Facebook-ul soției sale.

Nasty, la a cincilea mariaj

După episodul violent, se pare ca Ioana încă îl mai ține pe Ilie la distanță. Ea a declarat că încă nu s-au împăcat total, deși au o relație civilizată.

“Ieşim la mall, servim masa, nu trăim în junglă. Vorbim, discutăm, nu pot să spun că am trecut peste acel moment, ce va fi, va fi. Îmi place să am sufletul liniştit. Suntem doi oameni maturi, mă gândesc ce am de făcut acum că viaţa e scurtă şi merită trăită frumos”, a spus Ioana, pentru Click.

După ce anul trecut Ilie Năstase a făcut-o pe Ioana mireasa lui, la câteva luni de zile au apărut problemele in cuplu. Cei doi au ales să se separe pentru o vreme, însă, au rămas în relații amicale. În ciuda divergențeleor se pare că Ilie regretă și cu siguranța e doar o chestiune de timp până când îi vom vedea din nou fericiți împreună.

Momentan suntem despărțiți. Da, este adevărat, ne-am întâlnit, ne-am salutat, ba chiar ca doi oameni maturi ce suntem am stat de vorbă la o cafea despre una sau alta. Nu vă voi spune despre ce am discutat, fiindcă nu e acum cazul, după cum nu voi face niciun comentariu despre vreun posibil divorţ sau posibilă împăcare între noi. Ceea ce vă pot spune e că i-am cerut lui Ilie să-mi acorde un răgaz de timp, suficient de mare, pentru ca amândoi să ne liniştim, să ne limpezim gândurile, după care să vedem încotro o vor lua lucrurile, a mărturisit Ioana după separare, pentru playsport.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI