Inna, cadou de mii de euro de la Global Records. O vei invidia cu siguranță! VIDEO EXCLUSIV

Inna, cadou de mii de euro de la Global Records. O vei invidia cu siguranță! VIDEO EXCLUSIV
Inna a primit un cadou de zeci de mii de euro: ce surpriză i-au făcut cei de al Global Records

Inna a devenit „Best Female Artist” în Europa. Celebrul star internațional se bucură acum de aprecierile primite din partea fanilor și a colegilor din echipă. Vedeta a primit pe lângă premiu și o surpriză uriașă care a lăsat-o fără cuvinte. Internauții care îi urmăresc pașii minuțios au rămas impresionați de cadou. Mulți dintre artiștii de la noi ar vrea să fie în locul ei chiar acum. Ce a primit cântăreața de al Global Records? Nu o să îți vină să crezi.

Inna devenit „Best Female Artist” în Europa: ce cadou de zeci de mii de euro a primit de la Global Records?

Inna a înregistrat nu mai puțin de 10 miliarde de înregistrări și stream-uri pe platformele de difuzare. O astfel de performanță a fost clar premiată de Global Records, cei cu care a semnat în urmă cu mult timp artista.

Solista din Constanța a fost recompensată și cu un cadou de zeci de mii de euro pe lângă cuvintele frumoase și dovada că a atins succesul garantat în carieră.

Mai exact, Global Records a organizat un eveniment dedicat ei într-una din cele mai exclusiviste locații din Capitală. Vedeta a deschis un mistery box și a rămas fără cuvinte.

Cu ce pleacă acasă?

Pentru a celebra viteza cu care a urcat în topuri, în dar i s-a oferit o mașină de lux. Bruneta va pleca acasă cu un Ferrari F8 cu care cu siguranță îi va face invidioși pe șoferii din trafic.

Alexandra Elena Apostoleanu a devenit oficial Inna în anul 2008. Ea a reușit de atunci să întreacă orice record și-a propus în domeniul muzical.

Concret, solista s-a clasat pe primul loc în topul Billboard cu piesa ,,Hot”, a fost nominalizată la premiile MTV Best European Act, are cele mai accesate clipuri pe Youtube, a câştigat numeroase discuri de platină în întreaga lume și acum se poate lăuda cu un alt pas uriaș.

,,Tot ce mi se întâmplă e de la Dumnezeu”

Artista a recunoscut faptul că Dumnezeu a ajutat-o foarte mult, iar că ea este exemplul viu că oricine poate să ajungă unde dorește. Aceasta a subliniat că nu a avut o situație financiară care i-ar fi permis să viseze atât de sus, dar totuși acum se bucură de faimă.

„Dumnezeu m-a ajutat foarte mult. Eu sunt chiar un exemplu că există pentru că am ajuns până aici fără să am o situaţie financiară care să-mi permită să pot să-mi cumpăr succesul. Tot ce mi se întâmplă e de la Dumnezeu”, a mărturisit Inna în urmă cu ceva timp.