Ce mașină are Deliric, de fapt. Ce conduce iubitul Innei, care are o avere de 1 milion de euro

Ce mașină are Deliric, de fapt. Ce conduce iubitul Innei, care are o avere de 1 milion de euro
Ce masina are Deliric, de fapt. Ce conduce iubitul Innei, care are o avere de 1 milion de euro

Iubitul Innei conduce o super mașină, la care multă lume nu îndrăznește să viseze. Bolidul de lux are mulți cai putere și este extrem de faimoasă. Cert este că Deliric nu s-a uitat deloc la bani în momentul în care și-a cumpărat mașina luxoasă.

Deliric și Inna au pasiuni comune: muzica și mașinile de lux

Deliric și Inna sunt cuplul momentului din showbiz-ul românesc. Deși s-au ferit să confirme povestea de dragoste care se înfiripase între ei doi, cântăreața a făcut primul pas pe rețelele de socializare. A recunoscut relația cu Răzvan Eremia, alias Deliric.

Neavând niciun motiv să se mai ascundă de ochii lumii, cei doi artiști postează în ipostaze tandre, spre bucuria urmăritorilor din social media. Deliric este atent cu Inna, pe care o răsfață ca o prințesă. Pe amorezi îi unește nu doar pasiunea pentru muzică, ci și pentru bolizii de lux. Puțină lume știe ce mașini cu mulți cai putere conduc Deliric și Inna. Artistul conduce un autoturism BMW X6, iar Inna are un BMX X7.

Cât costă bolidul de lux al artistului. Suma are multe zerouri

Iubitul Innei a dat lovitura în afaceri cu magazinul său de haine personalizate. Câștigă bani frumoși din design, așa că nu e de mirare că nu s-a uitat deloc la bani atunci când și-a achiziționat mașina în valoare de aproape 70.000 de euro.

Pe numele său din buletin Răzvan Eremia, Deliric s-a făcut remarcat pe piața muzicală de rap din România. Extrem de talentat, artistul are și propria sa casă de discuri. Mereu a vrut să fie independent, iar visul i s-a împlinit. Deliric a muncit din greu pentru a se putea bucura de tot ce are în prezent.

„Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și că pot să dau muzica mea direct oamenilor. Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri.

Am ținut cu dinții să fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi. Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro”, a mărturisit Răzvan Eremia, aka Deliric.