Informații de ultimă oră despre starea lui Alexandru Arșinel. Actorul e revoltat: ”Nu așa a fost? Nu asta s-a spus?”

Alexandru Arșinel și soția lui au ajuns la Matei Balș, după ce au luat covid-19. Cei doi erau vaccinați anti-covid-19, așa că au făcut o formă ușoară.

Informații de ultimă oră despre starea lui Alexandru Arșinel

Actorul a vorbit despre starea de sănătate a lui și a soției sale, explicând că se află de cinci zile în spital. El a mai spus că se simt „ca niște oameni bolnavi”.

Alexandru Arșinel a mai precizat că medicii i-au spus că vor petrece sărbătorile de Paște acasă. El și Marinela au avut norocul să ia virusul după ce s-au vaccinat, așa că forma pe care au făcut-o este una ușoară.

”Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate.

Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva.”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Arșinel este în categoria de risc

Alexandru Arșinel se află în categoria de risc a populației, având 81 de ani și suferind un transplant de rinichi.

În plus, actorul suferă de diabet și a vorbit în trecut despre teama de a se infecta cu acest virus.

”Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, spunea marele actor.

Actorul a spus că nu știe de unde a luat virusul, pentru că s-a protejat tot timpul. Arșinel și soția lui s-au vaccinat cu serul Pfizer în luna ianuarie, având rapelul în februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI