Alexandru Arșinel, umilit la Revelioanele TVR. Câți bani primea, de fapt, alături de Stela Popescu (exclusiv)

Alexandru Arșinel, umilit la Revelioanele TVR. Câți bani primea, de fapt, alături de Stela Popescu (exclusiv)
Alexandru Arșinel, dezvăluire incredibilă. Câţi bani primea pentru Revelioanele TVR?! Sumă e foarte mică

Sumele încasate de cei de la Vacanţa Mare pentru show-ul din noaptea dintre ani l-au revoltat pe Alexandru Arșinel. Marele actor consideră acum că a fost umilit la Revelioanele TVR. S-a aflat câți bani primea, de fapt, alături de Stela Popescu.

Câţi bani primea Arșinel pentru Revelioanele de la TVR

Legendă a show-urilor din noaptea dintre ani, Alexandru Arșinel crede acum că a fost umilit la Revelioanele TVR. Marele actor a povestit câţi bani primea, de fapt, alături de Stela Popescu pentru momentele comice care au rămas în istorie. Totul a plecat după ce presa a scris despre suma încasată de actorii de la Vacanţa Mare de la televiziunea publica.

50.000 de euro a primit echipa lui Mugur Mihăescu pentru emisiunea din Noaptea dintre Ani, lucru care l-a surprins pe Arșinel.

“Nu voi comenta alegerea celor de la TVR. Ceea ce m-a surprins, cu oarecare amărăciune, chiar, a fost suma de bani pusă la bătaie. Un gaj de 50.000 de euro. Am numit-o imediat o sumă frumuşică. Am citit şi faptul că alţii au caracterizat-o drept oarecum banală sau chiar mică. Când mă gândesc pe sume de bani făceam noi Revelioanele, credeţi-mă, nu e deloc mică!”, susţine actorul, conform Impact.ro.

Mai mult, cunoscutul artist a povestit că împreună cu Stela Popescu şi cu Puiu Maximilian primeau de la Televiziunea Română 5.000 de lei pentru programul din seara de Anul Nou.

“Noi câştigam de la TVR 5.000 de lei pentru un program de Revelion. Şi când spun noi mă refer la Stela Popescu, la soţul ei Puiu Maximilian şi la mine. 5.000 pentru trei persoane. Puiu scria textele, eu cu Stela le dădeam viaţă. Şi credeţi-mă munceam ore bune ca să filmăm tot acel show. Trebuia să fie cel mai bun din an fiindcă era difuzat de Revelion, când toată lumea avea aşteptări. Şi pe bună dreptate!”.

De unde primea Alexandru Arșinel mai mulţi bani

De asemenea, Arșinel a mai dezvăluit că petrecerile organizate de către sindicate erau adevărate surse de bani pentru actori.

”Fiind cunoscuţi primeam tot felul de invitaţii de a juca şi de a distra oamenii, şi de Paşti, şi de Crăciun, şi de Revelion. Şi alegeam să jucăm, spre exemplu în noaptea Anului Nou, în special la petrecerile sindicatelor. Obţineam de două ori mai mulţi bani decât plăteau cei de la televiziunea publică, dar de multe ori se adăugau şi produse.

Spre exemplu, nu prea găseai în epocă carne de pui şi de vită, în special. Şi se legase o legătură cu cei de la combinatul de carne din Darabani, locul unde se agaţă harta României în cui. Făceam ce făceam şi, de Paşti şi de Revelion, treceam prin zonă, prin judeţul Botoşani, chiar dacă era atât de departe.

Aranjam turneele de asemenea manieră încât toată lumea să fie mulţumită. Oamenii erau extrem de primitori, iar noi, extrem de câştigaţi. Alte vremuri, alte obiceiuri!”, a mai spus actorul pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI