01 dec. 2020 | 17:47

Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre șansele milionarului

Sănătate
Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre șansele milionarului
Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre șansele milionarului

Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae și despre starea lui de sănătate. Omul de afaceri s-a infectat cu noul coronavirus, iar situația sa a fost una foarte gravă. Apropiații milionarului au dezvăluit că bărbatul a ajuns la Spitalul Victor Babeș. Aici a intrat pe mâna specialiștilor. Ce spun medicii despre șansele milionarului de a scăpa de virus nu am putut afla. În schimb au apărut noutăți în presă.

Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae. Ce spun medicii

Omul de afaceri Ioan Niculae se află internat la Spitalul Victor Babeș din Capitală. Aici, giurgiuveanul este tratat de medicii unității spitalicești cu maximă atenție. Niculae și soția sa s-au îmbolnăvit în același timp, iar situația în cazul bărbatului a devenit una critică. Ioan Niculae a ajuns în stare foarte gravă, iar informațiile de ultimă oră despre Ioan Niculae au răsuflat în mass-media.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani continuă să lupte cu virusul momentului, dar veștile sunt promițătoare. Se pare că starea de sănătate a lui Ioan Niculae a început să se amelioreze. Se pare că afaceristul a fost transferat într-una dintre rezervele spitalului Victor Babeș.

Numeroase cazuri de infectare cu COVID-19 la clubul patronat de Ioan Niculae

Îmbolnăvirea lui Ioan Niculae nu a surprins pe nimeni. În urmă cu mai multă vreme, mai mulți fotbaliști ai clubului patronat de omul de afaceri din Giurgiu. 27 de jucători și angajați ai clubului Astra au fost depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus la începutul acestei veri.

Ulterior lucrurile s-au rezolvat, iar angajații lui Niculae s-au vindecat. În cazul patronului, lucrurile sunt mult mai grave. Chiar dacă a ieșit de la secția ATI a Spitalului Victor Babeș din Capitală, milionarul nu a depășit momentul critic. Următoarele zile sunt foarte importante și ar putea fi decisive pentru viața omului de afaceri.

Greutatea lui Ioan Niculae, cel mai mare aliat al COVID-19

După ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, Ioan Niculae a ajuns la spital în stare critică. Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae sugerează că medicii au fost rezervați vizavi de situația milionarului. Se pare că greutatea omului de afaceri i-a acutizat problemele cauzate de infectarea cu COVID-19.

La sosirea în spitalul din Capitală, Ioan Niculae a fost conectat direct la aparatele de oxigen. În urma tratamentului administrat de către medicii de la ATI, omul de afaceri a reușit să treacă peste momentul critic al vieții sale. Dacă toate lucrurile decurg bine, Ioan Niculae ar putea fi externat în săptămânile următoare.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro