Milionarul Ioan Niculae, acuzat că s-ar fi băgat în fața unor elevi la trecerea cu bacul peste Dunăre

Milionarul Ioan Niculae, acuzat că s-ar fi băgat în fața unor elevi la trecerea cu bacul peste Dunăre

Milionarul Ioan Niculae este acuzat de un bărbat, pe Reddit România, că ar fi lăsat un grup de elevi și profesori pe margine, pentru a trece primul cu bacul.

Incidentul semnalat pe rețeaua de socializare Reddit România ar fi avut loc la Zimnicea, unde mai mulți copii și profesori așteptau să ajungă în Bulgaria la un schimb de experiențe.

Un bărbat a fost cel care a relatat ceea ce s-a întâmplat acolo, potrivit știridiaspora.ro.  El susține că milionarul Ioan Niculae s-a băgat în față și grupul de elevi și profesori a fost nevoit să aștepte următorul bac.

Ioan Niculae, acuzat că nu i-a păsat de elevi și profesori

Bărbatul care îl acuză pe Ioan Niculae susține că singurul care s-ar fi arătat deranjat de această atitudine a fost șoferul microbuzului. Dar acesta nu ar fi avut ce să facă, pentru că milionarul și-a impus voința.

Se pare că Ioan Niculae se grăbea să ajungă pe celălalt mal al Dunării.

Iată cum arată postarea bărbatului, pe site-ul Reddit Romania:

„V-ași întrebat vreodată câtă putere de convingere au milionarii? Astăzi în cel mai sudic oraș din țărișoara noastră, la Zimnicea, niște elevi cu profesorii lor au vrut să treacă Dunărea cu bacul pentru un schimb de experiențe cu vecinii bulgari. Un microbuz a fost îmbarcat, iar restul care erau pregătiți, au rămas pe loc. De ce? Dn-ul Nicolae a venit cu suv-ul, a urcat direct, trec două minute și spune: ‘Haideți să plecam!’ La care căpitanul răspunde ‘Nu avem cum, deja am băgat lumea în sistem(?)’. Ca urmare se dă jos, se uită încruntat la căpitan și zice ‘Bacul ăsta pleacă acum!’. O singură persoană i-a răspuns, acesta fiind șoferul microbuzului, i-a reproșat că bacul nu e al lui, precum nici Dunărea a maica-sii (wow). Nu a schimbat cu nimic bineînțeles, iar toți elevii ca și cadrele didactice au fost obligate să îl aștepte pe următorul, întârziind astfel activitatea planificată. Doamnelor și domnilor, Zimnicea, Teleorman, România, Europa anilor 2019. Cheers!”, a scris bărbatul.