Ioan Niculae are Covid-19 și este în stare critică la Terapie Intensivă!

Ioan Niculae are Covid-19 și este în stare critică la Terapie Intensivă!
Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România

Ioan Niculae, patronul formației Astra Giurgiu, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Iar forma pe care a făcut-o omul de afaceri este una foarte severă. Astfel că a fost internat la Terapie Intensivă, în stare critică. Conform informațiilor oferite de Gândul, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a lui Niculae, 66 de ani.

Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, au precizat apropiați ai lui Ioan Niculae pentru sursa citată.

Focar de coronavirus la Giurgiu. Mai mulți oameni din conducerea Astrei și o parte dintre jucători, testați pozitiv

Ioan Niculae este la Spitalul Victor Babeș și este conectat la aparatele de oxigen pentru a putea respira. La Astra Giurgiu a fost un adevărat focar de infecție. Mai mulți oameni din conducerea echipei au fost testați pozitiv în ultimele săptămâni. Dani Coman și Bogdan Mara sunt printre ei.

„Deci tot managementul Astrei pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta și acum și eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi”, recunoștea Bogdan Mara în urmă cu doar câteva zile.

Averea lui Ioan Niculae, 66 de ani, a scăzut în ultimii ani. De la 1,7 miliarde de euro în 2013 la circa 700 milioane de euro, potrivit ultimelor estimări. În urmă cu aproximativ șapte ani, patronul Astrei Giurgiu a fost considerat cel mai bogat român. Rămâne oricum unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România.

Compania Interagro a fost înființată în 1994 de Niculae, împreună cu un partener britanic. Interagro este unul dintre cele mai mari grupuri cu capital românesc. În 2016 avea o cifră de afaceri de 17.487.322 de lei și 53 de salariați, potrivit ultimelor date de pe furnizate de Ministerul de Finanțe. Pe 2 aprilie 2015, Curtea de Apel București l-a condamnat pe Ioan Niculae la doi ani și șase luni de închisoare în doarul “mită la PSD”.

Și Astra Giurgiu, formația patronată de Ioan Niculae, are mari probleme în Liga 1. Cu jucătorii neplătiți în ultimele două luni, Astra este pe ultimul loc în campionat. Are doar opt puncte după primele 11 etape disputate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI