Traian Berbeceanu are Covid-19. Cum se simte prefectul Capitalei

Traian Berbeceanu are Covid-19

Coronavirusul mai face o victimă printre oamenii politici ai momentului. Traian Berbeceanu are Covid-19. Noul prefect al Capitalei a fost depistat pozitiv în urma unui test. Traian Berbeceanu a făcut anunțul pe contul său de socializare, acolo unde a oferit amănunte și despre starea sa de sănătate actuală.

Reprezentantul Guvernului în municipiul București nu a oferit detalii despre modul în care s-a infectat. În schimb a ținut să precizeze mai multe informații despre cum se simte.

Traian Berbeceanu are Covid-19. Cum se simte prefectul Capitalei

Informația este oficială și a fost furnizată chiar de către prefectul Capitalei prin intermediul rețelelor de socializare. Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Bucureștiului pe 20 octombrie 2020. Decizia Guvernului de la acel moment a fost criticată în diverse medii, însă premierul Orban a rămas ferm pe poziții.

Potrivit propriilor declarații Traian Berbeceanu are Covid-19 și se află în izolare de mai multe zile. Prefectul a ținut să precizeze că a respectat regulile impuse de starea de alertă în care ne aflăm în acest moment:

„ Sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii. Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură”, a scris Berbeceanu pe contul său de Facebook.

Traian Berbeceanu nu are o formă gravă de coronavirus

În ciuda măsurilor de precauție pe care și le-a luat, Traian Berbeceanu are Covid-19. Bărbatul se află la izolare și anunță că nu se confruntă cu o formă gravă a noului coronavirus.

„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune”,  precizat reprezentatul Guvernului în urmă cu puțin timp.

Nu se știe la acest moment cât va mai rămâne în izolare prefectul Capitalei, însă acesta trebuie să respecte toate normele în vigoare.

Cum își îndeplinește Berbeceanu sarcinile de serviciu

Traian Berbeceanu are Covid-19, însă în ciuda acestor probleme de sănătate, acesta își continuă activitatea. Fără să iasă din locul în care este izolat, prefectul își îndeplinește sarcinile de serviciu de la distanță:

„ Îmi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali”, a concluzionat Traian Berbeceanu în postarea sa de pe Facebook.

Oficialul nu a uitat să le mulțumească tuturor colegilor săi, care îl suplinesc atâta vreme cât el va fi izolant la domiciliu din cauza Covid-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI