02 dec. 2021 | 18:37

Informații de ultimă oră despre Alexandru Arșinel. În ce stare se află marele actor, după ce s-a operat de două ori EXCLUSIV

Monden
Informații de ultimă oră despre Alexandru Arșinel. În ce stare se află marele actor, după ce s-a operat de două ori EXCLUSIV
: Alexandru Arșinel a avut parte de un an foarte dificil din cauza sănătății sale

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu prea sunt bune. Peste doar două zile ar fi urmat să urce pe scenă. Alexandru Arșinel este încă internat la Spitalul Monza. A suferit până acum două intervenții chirugicale la inimă. Actorul se află însă pe afișul spectacolului „Hai, Hai, România”, al cărui regizor și este. Spectacolul va avea loc peste doar două zile. Biletele s-au pus deja în vânzare. Asta ar însemna că o eventuală indisponibilitate a acestuia ar duce la schimbarea radicală a desfășurării evenimentului de la Teatrul „Constantin Tănase”.

Alexandru Arșinel a trecut cu bine de operații

Alexandru Arșinel a trecut cu bine până acum peste intervențiile chirugicale la inimă, printre care și montarea unui stent. Se află încă internat la Spitalul ”Monza” din București, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară.

Artistul este sub stricta supraveghere a medicilor, și continuă investigațiile medicale. În urmă cu câteva ore a mai făcut o radiografie, potrivit propriilor afirmații.

„Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău.

Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a declarat actorul pentru impact.ro.

E cap de afiș la spectacolul de pe 4 decembrie!

Suprinzător, potrivit unor surse din cadrul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Arșinel confirmase prezența la spectacolul „Hai, Hai, România”. Actorul apare și ca regizor al spectacolului care va avea loc peste doar două zile.

Biletele s-au pus de ceva timp în vânzare, iar actorul este cap de afiș. Din distribuție fac parte, printre alții, și Adrian Enache, Ana maria Donosa, Cristian Simion, Nae Alexandru, Bianca Sârbu Romanescu, Alin Gheorghișan și Daniela Tănase.

Aflat însă în spital, actorul ne-a declarat că nu știe dacă starea de sănătate îi va putea permite să urce pe scenă. „Una e să vrei, trebuie să și poți”. În situația în care acesta va fi „indisponibil”, conducerea teatrului ar trebui să schimbe în doar o zi întreg scenariul. Mai ales că Arșinel avea multe replici, fiind personaj principal al spectacolului.

Alexandru Arșinel, internat cu Covid în luna aprilie

Actorul Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați în luna aprilie în Spitalul „Matei Balș” din Capitală, după ce s-au infectat cu COVID-19. Ambii soți erau vaccinați cu doză dublă, așa că au traversat cu bine perioada de spitalizare. Din păcate, perioada nu a fost însă una deloc scurtă ca timp, cei doi stând circa zece zile internați.

La începutul toamnei însă povestea s-a repetat. Alexandru Arșinel a ajuns în septembrie din nou de urgență la spital. Atunci a acuzat o stare de slăbiciune destul de mare. Marele actor, trecut prin infecția cu SARS CoV-2, a dat astfel primele semne că organismul său nu se recuperase după cumplita boală.

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital. Am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact. Nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii. Am încredere în ei că vor găsi o soluție.

Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât.”, declara atunci Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

Mai trebuie amintit și faptul că în 2013 Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj Napoca.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro