Alexandru Arșinel, reacție categorică despre Țociu și Palade. De ce nu mai apar cei doi la teatrul Constantin Tănase (exclusiv)

Alexandru Arșinel, reacție categorică despre Țociu și Palade. De ce nu mai apar cei doi la teatrul Constantin Tănase (exclusiv)
Ce a declarat Romica Tociu despre subiect

Alexandru Arșinel a vorbit despre motivele pentru care Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai jucat la teatrul Constantin Tănase.

Ce spune Arșinel despre Țociu și Palade. Cei doi nu mai joacă la teatrul Constantin Tănase

Romică Țociu declara pentru impact.ro că este aproape imposibil să revină alături de Cornel Palade la teatrul Constantin Tănase, spunând că „dragoste cu sila nu se poate”.

Fostul manager al teatrului, Alexandru Arșinel, a ținut să clarifice acum dispariția celor doi de pe scena teatrului Constantin Tănase.

El a declarat că decizia nu este al celor doi actori, ci are legătură cu conducerea instituției.

”Nu am avut nimic împotriva lor. Cel puțin Țociu are o revenire foarte frumoasă și mă bucură perioada asta. Ei au făcut cerere, să se mute și să se angajeze la Ploiești, ei lucrau cu un impresar de acolo. Le-a fost mai ușor să se mute.

Nu i-am dat afară, au venit ei cu cerere de transfer. Ei au alergat, au avut spectacole, au jucat din plin, ca să nu zic că au avut șușe”, a spus actorul pentru Impact.

Alexandru Arșinel: ”Dacă își doreau, jucau”

El a ținut să precizeze că dacă cei doi actori și-ar fi exprimat dorința că ar vrea să revină pe scena teatrului, acest lucru s-ar fi întâmplat.

”Dacă-și doreau cu tot dinadinsul jucau. Vedeți, noi eram geniali, dar nu ne-a vrut Arșinel…Se motivează fiecare aruncând anafora asupra unei personae, situații. Nu am timp să am ceva cu cineva.

Distribuțiile nu le făceam eu. Mai ales că la noi era foarte clar, eu aveam spectacolul meu cu Stela la teatru. Se mai făceau și altele, Nae cu Vasile. Era acoperită plaja de spectacole, ei nu aveau timp din cauza spectacolelor pe care le aveau.

După revoluție, noi am fost cel puțin vreo zece ani în turnee în străinătate, apoi vreo zece ne-am luptat să refacem teatru. Nu am avut grija lor decât o singură dată..Să-și pună ei întrebarea când”, a adăugat Arșinel.

Romică Țociu: „Nu ne mai întoarcem”

Romică Țociu a declarat că între există diferențe de gândire între cei care conduc instituția și el. Același lucru fiind valabil și pentru fostul său coleg, Cornel Palade.

”Acest capitol e practic încheiat. Și pentru mine, și pentru prietenul meu, Cornel Palade. Nu ne mai întoarcem. Suntem la un alt nivel, și profesional, și financiar, față de ceea ce se întâmplă acum în teatrele românești.

Chiar dacă ne-am dori acest lucru, și nu spun că nu ne-am dori în adâncul inimii noastre, nu ar fi posibil așa ceva. Și asta fiindcă dragoste cu sila nu se poate!

Știu că amândoi, și eu, și Cornel, ne-am dori să mai facem un spectacol acolo. Dar, deși au existat și ceva discuții pe tema asta, s-a dovedit până la urmă că există o discrepanță între ce vrem noi și ce se vrea de la noi, între așteptările lor și ale noastre.

Nu e nimeni vinovat pentru asta, după mine, pur și simplu aceasta este situația și cred că trebuie să o acceptăm ca atare. Într-un fel m-am consolat cu ideea asta, deși în adâncul inimii mele știu că mi-ar plăcea să revin pe scena teatrului căruia i-am dăruit șase sau șapte ani din viața mea!”, a mai spus Romică Țociu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI