Incendiere pe scena Românii au Talent. Un concurent și-a dat foc pe scena, jurații sunt îngroziți VIDEO

Incendiere pe scena Românii au Talent. Un concurent și-a dat foc pe scena, jurații sunt îngroziți VIDEO
Incendiu pe scena Românii au Talent

Când credeai că le-ai văzut pe toate, apare un asemenea număr în platoul emisiunii. Un concurent și-a dat foc pe scena, iar jurații au fost de-a dreptul îngroziți. Ce s-a întâmplat după momentul concurentului de origine spaniolă.

Incendiere pe scena Românii au Talent

De-a lungul sezoanelor, la Românii au Talent au venit tot felul de concurenți talentați, care mai de care mai îndrăzneți, pregătiți să își testeze limitele puterilor și pe cea a răbdării juraților. Acesta este și cazul artistului Muy Moi Show, care i-a speriat pe Andra, Alexandra Dinu, Florin Călinescu și Smiley atunci când a cauzat un mic incendiu pe scenă.

Muy Moi Show a impresionat juriul de la Românii au talent cu numărul său plin de adrenalină dar și…pericol. Bărbatul este artist stradal, dar pe lângă mișcările senzaționale de dans și contorsionism, concurentul a blocat audiența atunci când, din neant, și-a dat foc pe scenă. Jurații au rămas fără cuvinte, privind îngroziți eroarea ce tocmai se produsese pe scenă.

„Mă numesc Moises Muy Moi Show și vin din Tenerife, Spania. Am 34 de ani și voi face tot posibilul să vă uimesc!, a declarat artistul stradal din Spania pe scena Românii au Talent.

Incendiu pe scena Românii au Talent. Andra și Alexandra Dinu și-au acoperit ochii, deîndată ce concurentul de pe scenă a luat foc. Deși s-au speriat și au vrut să cheme ajutor, artistul stradal a reușit să stingă flăcările în câteva secunde, liniștindu-i pe toți cei aflați în sală.

„Vai de capul meu! De departe mă simt cel mai în siguranță acum, vă spun.”, a spus, șocat, Andi Moisescu prin videocall.

„Mi-a înghețat sângele în vene. Ești un artist incredibil, dar m-am îngrozit când te-am văzut. Bravo”, a declarat Alexandra Dinu.

Smiley l-a călcat pe cap pe concurent, în timp ce avea fruntea zdrobită de cioburi

Și de parcă acest număr nu era suficient de periculos, concurentul Muy Moi Show a hotărât să ducă totul la următorul nivel, de data aceasta implicându-i și pe Smiley și Pavel Bartoș.

Concurentul l-a rugat pe Smiley să-l calce pe umăr și cap, în timp ce acesta stă cu fruntea lipită de cioburi de sticlă. Momentul șocant l-a emoționat pe Pavel Bartoș care a simțit nevoia să le ceară colegilor din producție un pahar cu tărie, pentru a-și reveni din șoc.

„Du-te, băi, de aici și lasă-mă! Pleacă! Doamne, Doamne! Dați-vă, că nu mai pot!”, a spus Smiley ușurat să vadă că Moises nu pățise nimic.

„Băi, deci vreau o pălincă, eu vreau o pălincă. Am nevoie de ceva tare! Serios, mie îmi trebuie ceva tare!”, a spus Pavel Bartoș, speriat.

Curajul incredibil al lui Muy Moi Show i-a impresionat pe cei patru jurați care l-au trimis în etapa următoare a concursului Românii au Talent.