Ce veste proastă a primit Smiley. Statuia lui a fost devastată (exclusiv)

Ce veste proastă a primit Smiley. Statuia lui a fost devastată (exclusiv)
Statuia lui Smiley a fost distrusă

Celebrul Smiley a primit o veste proastă. Statuia cântărețului realizată de un artist român a fost distrusă. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Artistul care face statui

Artistul Cătălin Mihalache, cel care a obținut „Premiul de originalitate” în emisiunea „Românii au Talent”, din anul 2014 are o colecție impresionantă de statui în curtea casei sale. Artistul a dorit ca acestea să fie admirate de toată lumea, astfel că a decis să-și mute operele de artă pe un teren situat vizavi de locuința sa. Locul a fost tranformat astfel într-un parc plin cu statui, expuse acolo pentru a fi admirate de toți trecătorii.

”Ca să nu se mai uite lumea prin gard la Smiley, am decis să-l mut în viitorul meu parc. Cei de la Primărie nu au zis nimic. Dacă nu vor fi de acord să înfrumusețez locul, cu statuile mele, nu e o problemă, căci pot să le sparg cu barosul și să le arunc la gunoi”, a declarat artistul, în exclusivitate pentru impact.ro.

Fostul câstigător al premiului de originalitate de la „Românii au talent” a realizat o statuie imensă, de 150 de kilograme, dedicată Simonei Halep, după ce sportiva a devenit numărul unu mondial în anul 2017. Artistul intenționa să i-o dăruiasca tenismenei, însă, în ciuda nenumăratelor invitații, Simona nu l-a onorat cu prezența.

”O mai spăl cu furtunul, o îngrijesc, ca să nu fie distrusă de ploaie și de ninsoare. Simona Halep nu m-a căutat, nu a zis nimic, deși au apărut poze cu această lucrare, pe care i-am dedicat-o din tot sufletul. Dar am grijă de statuie, ca să nu fie distrusă de vreme, o mai spăl de praf, cu furtunul. Am muncit la ea cam trei zile, cântăreşte 150 de kilograme şi e înaltă de doi metri. E făcută din ciment, nisip, fier beton şi sârme. Am folosit două cutii de vopsea” a mai spus artistul.

Smiley a rămas fără statuie

Dar, Simona nu este singura careia i-a ridicat statuie. Artistul plastic i-a făcut una și lui Smiley, cel cu care a legat o prietenie sinceră, de la participarea sa în emisiunea de la Pro Tv. În plus, cântărețului i-a mai dedicat și o caricatură.

”Pe Smiley l-am cunoscut la ”Românii au talent”, este un om onest și prietenos!”, spunea acesta.

Artistul intenționa ca cele două opere de artă care-i întruchipează pe Simona și pe Smiley să le expună în parcul improvizat pe terenul viran din apropierea locuinței. Așa că a încercat sa le relocheze. Doar că, din păcate, statuia care-l infățișa pe Smiley s-a spart, fiind mult prea grea pentru a fi transportata de un singur om. Bărbatul susține ca nu a dispus de bani pentru a plăti ajutoare. Așa ca statuia artistului s-a făcut una cu pământul.

”Deja am spart una dintre statui, pentru că nu am putut să o transport singur, a fost foarte grea. Și nu mai aveam atâția bani ca să plătesc oameni să mă ajute. Cântărește 300 de kilograme, cu tot cu fundație. Nu voi mai face lucruri grele. Asta e tot ce a mai rămas din Smiley, doar zâmbetul, dar o să încerc să o repar”, a mai spus talentatul artist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI