De ce s-a întors Alexandra Dinu în România, de fapt. Nu, nu a venit pentru Românii au Talent

De ce s-a întors Alexandra Dinu în România, de fapt. Nu, nu a venit pentru Românii au Talent
De ce a venit Alexandra Dinu in Romania, de fapt

Vestea că Alexandra Dinu s-a întors în România i-a uimit pe toți fanii săi din România. În Italia, prima soție a lui Adrian Mutu are o carieră impresionantă în actorie, jucând în diverse pelicule care i-au adus notorietate și faimă. Dar de ce s-a întors frumoasa blondină în România? Nu, nu a venit pentru Românii au Talent. Iată motivul.

De ce s-a întors Alexandra Dinu în România, de fapt

Prezența Alexandrei Dinu la masa juriului emisiunii Românii au Talent este, cu siguranță, surpriza anului în televiziune. Frumoasa actriță a acceptat cu zâmbetul pe buze acestă invitație, despre care spune că este una dintre cele mai mari provocări ale carierei sale de până acum. Fosta soție a lui Adrian Mutu a ocupat scaunul de jurat lăsat liber de Mihai Petre și se descurcă de minune. Chiar dacă a plecat de foarte mulți ani din România, crescându-l pe Mario, fiul ei, pe meleagurile italiene și americane, actrița româncă spune că i-a fost dor de țara ei natală.

„Și eu, ca mulți oameni care au plecat din țară, simt că România înseamnă acasă, înseamnă țara care m-a format, care mi-a dezvoltat valorile și unde îmi găsesc mereu locul. Oricât de mult am călători, oricâte experiențe diferite am avea, consider că doar acasă te întorci cu adevărat la tine și la ceea ce însemni tu ca om. Așa că îmi era dor de timpul petrecut aici, de prietenii pe care nu i-am putut vedea în ultimul timp, de momentele de plimbare și redescoperire.”, a declarat Alexandra Dinu pentru Libertatea.

Cum se înțelege Alexandra Dinu cu colegii ei din juriul Românii au Talent

Alexandra Dinu a mărturisit că a mai primit, și în trecut, oferte de a fi vedetă de televiziune în România, dar actrița spune că niciun proiect nu a entuziasmat-o suficient de tare încât să accepte, până ce a fost sunată de producătorii de la Românii au Talent. Frumoasa blondină s-a integrat perfect în echipă și spune că se înțelege de minune cu Andra, Smiley, Andi Moisescu și Pavel Bartoș, colegii ei de platou de la PRO TV.

„În ciuda faptului că lucrează de ani buni împreună, prima întâlnire cu ei a fost una extrem de frumoasă. Am povestit, am râs, mi-au oferit sfaturi prin prisma experienței lor anterioare și m-au primit în familia Românii au talent. În perioada filmărilor, m-au ajutat să-mi depășesc emoțiile și să mă acomodez rapid, iar toate aceste lucruri le veți vedea și vineri, și luni!”, a completat frumoasa actriță pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI