În ce stare se află Roxana Ghiță. Ce probleme de sănătate are la Survivor România

În ce stare se află Roxana Ghiță. Ce probleme de sănătate are la Survivor România
Roxana Ghiță are probleme de sănătate

Survivor România este competiția unde concurenții dau tot ce pot ei pentru a putea merge mai departe în concurs. Însă, mulți dintre aceștia au ajuns la capătul puterii, în timp ce alții s-au accidentat sau au probleme de sănătate. Roxana Ghiță este concurenta care se confruntă cu astfel de probleme. Care este acum starea tinerei?

Roxana Ghiță, probleme de sănătate

După ce Mihaela din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România 2021, ea a dat și un interviu în care a povestit despre ceea ce se întâmpla în cadrul competiției și a vorbit și despre starea de sănătate a fostei sale colege, Roxana Ghiță. Aceasta din urmă se află sub supravegherea medicilor si a lipsit în ultima perioada din competiție.

După spusele Mihaelei, Răboinica Roxana ar avea probleme la ovare, însă este hotărâtă să revină la luptă cât mai curând posibil.

„Roxana nu are o problemă gravă. Ea are o problemă cu ovarele. A fost la un moment dat externată și trebuia să vină înapoi în camp. Am înțeles că până să o aducă în camp i s-a făcut înapoi rău, dar nu e nimic grav, trebuie doar ținută mai mult sub supraveghere.

Din ce am înțeles este hotărâtă să se întoarcă, iar pauza asta cât a stat la spital nu a făcut-o să dea înapoi. Din ce am înțeles, ea nu vrea acasă”, a declarat Mihaela de la Războinici, în exclusivitate pentru „Ștafeta mixtă” emisiune difuzata pe canalul de Youtube WOWnews.

Consiliul de nominalizare s-a desfășurat fără  două dintre concurente

Survivor România este o competiție care îi obligă pe participanți să dea totul pâna la epuizare. Solicitarea fizică i-a adus la epuizare pe unii dintre ei, iar două dintre concurente au avut nevoie de îngrijiri medicale și au lipsit de la consiliul de nominalizare. Acestea au fost Alexandra Stan și Roxana Ghiță.

Competiția are și o miză foarte mare. Premiul cel mare constă în suma de 250.000 de euro. Motiv pentru care lupta este foarte strânsă. De asemenea, participanții  sunt extrem de motivați pentru a-si depăși condiția. Fiecare dintre ei vrea să arate tot ce poate și să ajunge în finală pentru a dobândi premiul cel mare.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI