Roxana Ghiță s-a îndrăgostit la Survivor România. Bărbatul după care i s-au aprins călcâiele: ‘Și el mă place’

Roxana Ghiță s-a îndrăgostit la Survivor România. Bărbatul după care i s-au aprins călcâiele: ‘Și el mă place’
Roxana Ghiță s-a îndrăgostit la Survivor România. Bărbatul după care i s-au aprins călcâiele: ‘Și el mă place’

Concurentă de la Survivor România, Roxana Ghiță a surprins pe toată lumea cu anunțul pe care l-a făcut. Tânăra a mărturisit că s-a îndrăgostit de un coleg, fiind convinsă că sentimentul este reciproc. Despre cine este vorba?

Roxana Ghiță îndrăgostită de un coleg

Tânăra a surprins pe toată lumea cu declarația pe care a făcut-o. Ea a spus că are o relație specială cu Andrei Dascălu, noul concurent. Mai mult, ea susține că cei doi se plac reciproc. Concurenta de la Survivor România a povestit că există o atracție reciprocă între cei doi și nu exclude varianta de a forma cu acesta un cuplu.

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a mărturisit Războinica.

Războinica este preferata publicului

Roxana Ghiță a primit cele mai multe voturi din partea publicului, devenind astfel preferata acestuia. Tânăra a fost uimită să afle asta și susține că nu se aștepta. Ea a ținut, totodată, să transmita mulțumiri telespectatorilor care au votat-o.

„Aș vrea să le mulțumesc oamenilor de acasă că mă votează. Sunt surprinsă într-un mod plăcut, nu mă așteptam. Am fost o dată, care erau șansele să fiu iar, dar mă bucur. Mi-au luminat seara” a spus ea.

Roxana Ghiță este o mare pasionată de sport. Tânăra are vârsta de 22 de ani si face parte din echipa Războinicilor. A practicat diverse sporturi printre care rugby, box, înot, tenis, baschet si kickboxing. A studiat la Facultatea de Arte Plastice și a fost olimpică la matematică. În prezent urmează cursuri de Performanța Sportului și Coaching în Marea Britanie.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiență va fi o a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, declara Roxana Ghiță, înainte de a pleca în competiția Survivor România, scrie wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI