Ce mănâncă Faimoșii și Războinicii la Survivor România 2021. Niciodată nu le-a fost atât de rău

Ce mănâncă Faimoșii și Războinicii la Survivor România 2021. Niciodată nu le-a fost atât de rău
Ce mănâncă Faimoșii și Războinicii la Survivor România 2021

Show-ul Survivor România 2021 este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune. Emisiunea face furori si îi ține cu sufletul la gură pe fanii acesteia.

Cu atât mai mult, cu cât în competiție sunt înscrise vedete de renume din showbizul românesc, care se întrec în cea mai bătaioasă competiție care se desfășoară în acest moment.

Concurenții dau teste de rezistență si sunt supuși unor provocări demne de niste sportivi adevărați, dar au parte și de probe extrem de grele, care le pun puterea de caracter la încercare.

Una dintre probele la care sunt supusi participanții, pe lângă cele care presupun rezistența fizică, aceștia mai au de îndurat condițiile meteo, darau fost nevoiți și să adopte o alimentație cu care nu sunt obișnuiți.

Ce mănâncă Faimoșii și Războinicii

Participanților la Survivor România li s-au impus o serie de reguli în ce privește alimentația. De asemenea, tot concurenții sunt supuși unui test de supraviețuire. Aceștia sunt nevoiți să-și construiască singuri adapostul pentru a avea unde sa doarmă pe timpul nopții.

Mâncarea este o problemă reala pentru vedetele participante, deoarece în viața de zi cu zi, fiecare dintre ei dispune de o alimentație bogata, pe gustul fiecăruia, pe când, în cadrul concursului, fiecare dintre ei trebuie să-și procure hrana pentru a putea supraviețui, scrie cancan.ro

Este adevărat că primesc unele alimente de bază, materia primă, dar ei sunt cei care trebuie sa o prepare. Orezul este unul dintre alimentele de baza pe care concurenții le primesc de la organizatorii acestui reality show.

În rest, alimentația lor constă în fructe exotice pe care și le procură singuri. Republica Dominicană, țara unde se organizeaza show-ul, este o țara unde fructele exotice sunt la ele acasă. Astfel că, din alimentația Faimoșilor și a Războinicilor nu lipsesc nucile de cocos.

Pe lângă aceste fructe exotice ei mai apelează la diverse plante pe care le adaugă în meniul lor zilnic.

Cine sunt participanții de la Survivor România 2021?

Competiția este formată din doua echipe. Echipa Faimosilor și cea a Războinicilor.

Din prima echipa fac parte următoarele vedete: Jador, Alexandra Stan, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Majda, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin si Simona Hapciuc.

Cel mai bine plătit concurent de la Survivor România 2021, din aceasta echipa se pare ca este Jador. Artistul câștigă într-o săptămână la Survivor România 2021, suma de 4500 de euro.

Cea de a două clasata în categoria ” cel mai bine plătit concurent”, se număra Alexandra Stan. Ea a negociat pentru suma de 3500 de euro pe săptămână. Ceilalți dintre participanți încaseaza sume de până în 3000 de euro.

Cealaltă echipă este formată din războinicii: Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara, Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI