„În arest va fi pusă în pericol viața Elenei Udrea!” Cine face această previziune șocantă

„În arest va fi pusă în pericol viața Elenei Udrea!” Cine face această previziune șocantă
Elena Udrea a ajuns în fața completului de judecată bulgar

Așa cum am relatat în ultimele 24 de ore, Elena Udrea a încercat să fugă din nou din țară, dar a fost oprită de autoritățile bulgare la Vama Kulata. Informațiile acestei zile spun că fostul ministru este deja în custodia autorităților bulgare, fiind dusă deja în fața unui judecător. Tot astăzi se așteaptă și o decizie din partea magistraților bulgari, decizie care ar putea duce la extrădarea acesteia și încarcerarea sa, ca urmare a deciziei definitive a ÎCCJ de 6 ani de îînchisoare în dosarul „Gala Bute”. Numai că, Elena Udrea ar putea avea mari probleme în închisoare, sau cel puțin așa declară clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.

Elena Udrea a ajuns în fața completului de judecată bulgar

În urmă cu câteva minute, conform publicației bulgare Struma, Elena Udrea, fostul ministru al Turismului din România, a ajuns la Tribunalul din Blagoevgrad, după ce fusese arestată aseară la punctul de control de la granița Kulata, în încercarea de a scăpa de o condamnare de șase ani de închisoare pentru corupție în dosarul „Gala Bute”.

Procesul a început la ora 16.00, iar Elena Udrea a intrat în sală, îmbrăcată simplu, condusă de un număr de cinci polițiști bulgari. La ora la care scriem acest material, Elena Udrea încă se află în fața completului de magistrați bulgari, așteptând o decizie, în baza mandatului de 24 de ore și a cererii autorităților române de extrădare.

Ieri dimineață, la momentul plecării din România, așa cum relatam într-un alt material, Elena Udrea nu avea interdicția de a părăsi țara, și nu era emis niciun mandat de arestare pe numele ei. Mandatul avea să fie emis în cursul după-amiezii de ieri, ca urmare a respingerii ÎCCJ a contestației depuse de Udrea la sentința din 2018 de încarcerare pentru o perioadă de 6 ani.

„În arest va fi pusă în pericol viața Elenei Udrea!”

Nu au trecut bine cele 24 de ore și au început deja speculațiile și ironiile la adresa autorităților, care decideau în 2019 că nu era necesară măsura preventivă de arest la domiciliu. În afară de acest aspect, comentatorii politici au speculat decizia fostului ministru de a pleca din țară, spunând că știa care va fi sentința, și de aici și decizia de a eluda iar o sentință. Pe de altă parte, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a declarat astăzi la Antena Stars că viața Elenei Udrea va fi pusă în pericol, dacă va ajunge, în cele din urmă, în spatele gratiilor:

„Până acum nu s-a îndeplinit ceea ce am scris eu în 2018, și anume că viața Elenei Udrea în închisoare va fi pusă în pericol. Dacă până acum a scăpat cu bine, s-ar putea ca de acum încolo viața Elenei Udrea să fie în pericol în închisoare.

Chiar i se va întâmpla ceva. S-ar putea să i se întâmple ceva rău în închisoare. În acest arest va fi pusă viața în pericol a Elenei Udrea”, a spus Maria Gheorghiu, la Antena Stars.

Rămâne să aflăm care va fi decizia magistraților bulgari, având în vedere că la această oră, Elena Udrea se află în sala de judecată a Tribunalului din Blagoevgrad.