Profeția cruntă a unui american. Anunțul șoc: ‘România, lovită de un cutremur uriaș’

Profeția cruntă a unui american. Anunțul șoc: ‘România, lovită de un cutremur uriaș’
Ce a profetit un specialist american

Un om de știință independent susține că și în România ar putea să aibă loc în curând un cutremul la fel ca cel din Turcia. Astfel, după ce cutremurul de pe data de 30 octombrie din Marea Egee a afectat grav zone din Turcia și din Grecia, un specialist american spune ar putea exista și alte seisme în Europa.

Profeția cruntă a unui american

Astfel, cutremurul de 6,7 grade pe scara Richter a lovit vinerea trecută coasta Mării Egee a Turciei, la nord de insula grecească Samos. Potrivit ultimului bilanț, numărul morților în urma cutremurului de vineri a ajuns la 100, 98 de victime fiind din Izmir și două din Samos.

Prin urmare, un specialist din SUA care se ocupă cu prezicerea cutremurelor susține că vor mai urma și altele. De altfel, Dutchinse este un om de știință independent american, cu numele real de Michael Yuri Janitch din St. Louis, Missouri. Acesta menționează că se ocupă de studiul și de prezicerea cutremurelor, iar cercetările sunt publicate pe canalul lui de YouTube.

Astfel, după seismul din Marea Egee, într-un clip pe YouTube, specialistul susține că vor fi trei direcții pe care se va deplasa mișcarea tectonică, și anume, România, Bosnia, dar și Italia. Deoarece se află pe liniile tectonice ale unui platou de risc seismic, americanul este de părere că în perioada următoare, într-una dintre aceste zone o să aibă loc un cutremur asemănător cu cel din Turcia. Potrivit cercetătorului, cutremurul ar trebui să lovească sudul și estul țării.

Și Maria Ghiorghiu a avut o viziune

Dar cine este însă Michael Yuri Janitch? Cu toate că are numeroși adepți, iar canalul lui de YouTube este urmărit de multe persoane, americanul este și contestat pe mai multe site-uri. Mai mult decât atât, acest specialist este acuzat că prin predicțiile sale induce panica în rândul celor care îi vizionează clipurile pe YouTube. Janitch a fost acuzat și că a organizat strângeri de fonduri pentru cercetările sale, însă a cheltuit banii strânși în alte scopuri personale.
De altfel, chiar și prezicătoarea Maria Ghiorghiu a afirmat recent că a avut o viziune care i-a înspăimântat pe mulți. Astfel, clarvăzătoarea a povestit pe blogul ei cum vedea temelia pereților din cameră că se rupea și că auzea o voce care spunea: „Ce cutremur! Dar nu se mai termină odată!”. ”Vedeam cum temelia pereților se rupea, precum pâinea în mâinile noastre când o frângem”, a explicat Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Urmăriți Playtech.ro și pe